Hazır olun: DiCaprio Sinatra oluyor, My Way’i söyleyecek!

Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio yeni bir işbirliğine adım atıyor. Üstelik efsane bir ismin biyografisiyle. 'New York Çeteleri' filmiyle başlayan maceranın yeni perdesinde Frank Sinatra''yı DiCaprio canlandıracak, filmi Scorsese yönetecek.

Kültür Sanat 19 Nisan 2024

Söz konusu Martin Scorsese olunca yaş kesinlikle bir sorun olmuyor. Son olarak ‘Dolunay Katilleri’ filmiyle karşımıza çıkan yönetmenin yeni projesi de heyecan uyandırıcı. Uzun süredir geleceği konuşulan Frank Sinatra biyografisi için Scorsese yönetmen koltuğuna oturuyor. Filmde efsane müzisyeni canlandıracak isimse tahmin edileceği üzere Leonardo DiCaprio. ‘New York Çeteleri’ ile başlayan işbirliğinde yeni bir perde açmaya hazırlanan ikilinin yeni projesindeki diğer başrol oyuncusu Jennifer Lawrence. Lawrence filmde, müzisyenin ikinci eşi Ava’yı canlandıracak.

Frank Sinatra’nın vârislerinden izin alınacak

1998 yılında hayatını kaybeden Frank Sinatra’nın biyografi filmi için Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio ikilinin telif haklarını çözmesi gerekiyor. Bunun için de  müzisyenin yasal vârisleri Nancy Sinatra ve Tina Sinatra ile anlaşmaları an meselesi. Ancak bu proje öncesi Martin Scorsese, Hz İsa’nın hayatına odaklanacağı filmini tamamlayacak. Bu esnada Leonardo DiCaprio da Paul Thomas Anderson’ın yeni filminin çekimlerinde.

Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio’yu bir araya getiren yedinci film olan Frank Sinatra biyografisi öncesi ikili, ‘New York Çeteleri’, ‘Göklerin Hakimi’, ‘Köstebek’, ‘Zindan Adası’, ‘Para Avcısı’ ve geçen yıl vizyona giren ‘Dolunay Katilleri’nde birlikte çalışmıştı.

Cannes Film Festivali'nde ustalar yarışacakCannes Film Festivali’nde ustalar yarışacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.