Engin Akyürek’ten yeni öyküler var

Oyuncu Engin Akyürek ilk kitabı 'Sessizlik'ten beş yıl sonra 'Zamansızlık' adlı ikinci öykü kitabıyla okur karşısında. Doğan Kitap'tan çıkan kitapta, hızlı zamanlar karşısında unutturulmaya çalışılan kıymetli anlara dair öyküler yer alıyor.

Kültür Sanat 23 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

‘Sessizlik’ adlı öykü kitabıyla edebiyat dünyasına giriş yapan oyuncu Engin Akyürek beş yıl sonra ikinci öykü kitabıyla okur karşısına çıkıyor.

Doğan Kitap’tan çıkan yeni kitabı ‘Zamansız’da Akyürek hızla zamanlarda unutturulmaya çalışan kıymetli anlarla ilgili hikayeler anlatıyor. İlk aşkın heyecanı, önyargılara kurban edilmeyen dostluklar, ölümsüz aşkın en güzeli, patilerin ve tüylerin huzuru, en pürüzsüz karşılaşmalar, dost sohbetlerinin yumuşaklığı, teknolojinin bile aramıza giremediği zamansızlıklar ve daha niceleri…

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü’nden mezun olan oyuncu pek çok dizi ve sinema filminde rol alırken Kafasına Göre dergisinde öyküler yazıyor.

Raf gezgini, haftanın 10 kitabı: Murakami'den Kemal Varol'a babalıkRaf gezgini, haftanın 10 kitabı: Murakami’den Kemal Varol’a babalık

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.