Hogwarts’a giriş için yeni istasyon Blu TV!

Hogwarts yolcusu kalmasın! İngiliz yazar J.K. Rowling’in kitaplarından uyarlanan 'Harry Potter' serisinin tüm filmleri Blu TV kataloğuna eklendi.

Kültür Sanat 22 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

İngiliz yazar J.K. Rowling’in kitaplarından uyarlanan ‘Harry Potter’ serisinin tüm filmleri Blu TV kataloğuna eklendi. Yapımcılığını ve dağıtımcılığını Warner Bros. Pictures’ın üstlendiği seri ‘Felsefe Taşı’, ‘Sırlar Odası’, ‘Azkaban Tutsağı’, ‘Ateş Kadehi’, ‘Zümrüdüanka Yoldaşlığı’, ‘Melez Prens’, “Ölüm Yadigarları Bölüm 1′ ve ‘Ölüm Yadigarları Bölüm 2’ filmleriyle dünya genelinde 7,7 milyar dolardan fazla hasılat yapmıştı.

Platforma Warner Bros. Pictures’ın ödüllü yapımlarından ‘Mumyalar’, ‘Dunkirk’, ‘Kara Şövalye Yükseliyor’ gibi filmler de eklendi. Vizyon macerasının hemen ardından ‘Shazam! Tanrıların Öfkesi’ filmi 28 Şubat’ta, ‘Kötü Ruh: Uyanış’ ve ‘Flash’ filmleri de sonraki aylarda Blu TV’de gösterime girecek.

‘Filmleri sunmak için sabırsızlanıyoruz’

BluTV CEO’su Deniz Şaşmaz Oflaz da kataloglarını genişletmenin yayıncı olarak küresel pazardaki konumlandıracağını söyledi:

“BluTV’nin sürekli genişleyen kütüphanesine Warner Bros. filmlerini eklemekten heyecan duyuyoruz. Platformumuz hem orijinal hem de lisanslı çok çeşitli ‘takip etmeye değer hikayeler’ sunuyor. Biz de izleyicilerimize sevilen seriler ve filmlere ek olarak, merakla beklenen ve vizyondan sonra ilk kez gösterilecek filmleri sunmak için sabırsızlanıyoruz. Warner Bros. filmlerini ülkemizde vizyona girdikten sonra ilk olarak BluTV’de sunabilmek Warner Bros. Discovery’nin bir parçası olmanın büyük bir avantajı. Bu durum en iyi yerel hikayeleri dünyanın en iyi küresel içeriğiyle harmanlayarak pazardaki konumumuzu güçlendirmemizi sağlıyor.”

Blu TV'de 'Deprem' belgeseliBlu TV’de ‘Deprem’ belgeseli

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.