Hollywood Bulvarı’nın yeni yıldızları belli oldu

Hollywood Bulvarı'ndaki Şöhretler Kaldırımı'nda 2024'te yer alacak isimler belirlendi. Christina Ricci, Chatwick Boseman, Maggie Gyllenhaal, Gwen Stefani. Gal Gadot, Toni Braxton, Def Leppard ve Michelle Yeoh gelecek yıl kaldırımda yıldız olacak isimlerden bazıları.

Kültür Sanat 30 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Hollywood Walk of Fame 2400'den fazla ünlü isme ev sahipliği yapıyor.

Hollywood Bulvarı’nın yeni yıldızları belli oldu. Diğer adıyla Hollywood Walk of Fame’in (Şöhretler Kaldırımı) yıldızlar kaldırımında yer alacak isimler açıklandı. 2400’den fazla ismin yer aldığı yıldızlar kaldırımının yeni isimleri arasında Chadwick Roseman, Gal Gadot, Gwen Stefani, Maggie Gyllenhaal ve Akademi Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ı kazanan Michelle Yeoh da yer alıyor.

Hollywood Bulvarı’nın yeni yıldızları açıklandı

Hollwyood Bulvarı’ndaki Şöhretler Kaldırımı’na gelecek yıl eklenecek isimler belli oldu. Her ay ortalama iki ismin eklendiği kaldırım, 1978 yılından bu yana Los Angeles Belediyesi tarafından koruma altına alınmış durumda. Kaldırımda yer alan ve dünyaca ünlü isimleri simgeleyen yıldızlar zaman içerisinde çalınsa da Şöhret Bulvarı’nın bu bölümü, Los Angeles’a gelen turistlerin en gözde ziyaret yerlerinden biri. Kaldırım, 2008 yılında kapsamlı bir restorasyon sonrası şimdiki görüntüsüne kavuştuştu.

Hollywood Şöhretler Kaldırımı’nda 2024’te eklenecek isimler arasında birbirinden ünlü isimler var. İlk kez 1960 yılında efsane aktris Joanne Woodward’ın adının kazındığı bulvarda 2024’te Hollywood yıldızlarının yanı sıra müzisyenler de yer alacak. 2020 yılında hayatını kaybeden ‘Black Panther’in yıldızı Chatwick Boseman, Şöhretler Kaldırımı’nda ismi yer alacaklardan biri. Brandy Norwood, Charles Fox, Darius Rucker, 1980’li yılların İsveçli efsane rock topluluğu ve şimdiler de ses getiren bir turneye imza atan Def Leppard, rap müziğin yıldızlarından ünlü prodüktör Dr. Dre, Glen Ballard, 1990’lı yıllarda No Doubt grubuyla yıldızı parlayan ünlü müzisyen Gwen Stefani kaldırımda yer alan isimlerden.

Sammy Hagar, soul müziğin ünlü ismi Toni Braxton, Chris Pine, Chris Meledandri, Christina Ricci, İsrailli yıldız Gal Gadot, Kevin Feige ünlü oyuncu Maggie Gyllenhaal, bu yılın En İyi Kadın Oyuncu Oscarı’nın sahibi Michelle Yeoh, Eugene Levy, Jim Nantz,
Ken Jeong, Kerry Washington, Mario Lopez, Michael Schur, Sheryl Lee Ralph,  Raúl De Molina & Lili Estefan Otis Redding, Jane Krakowski, Billie Jean King, Carl Weathers ve Angie Martinez Şöhretler Kaldırımı’na 2024’te eklenecek.

10Haber antik kentleri geziyor: Knidos'dan Halikarnassos'a10Haber antik kentleri geziyor: Knidos’dan Halikarnassos’a

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.