Yavuz Turgul yazıyor Kenan İmirzalıoğlu oynuyor

Kenan İmirzalıoğlu yıllar sonra 'Ayrılık da Sevdaya Dahil' ile dizi dünyasına geri dönüyor. Tek haber bu değil. Dizinin yaratıcı ekibinin başında Yavuz Turgul var. Dizinin çekimine ekim ayında başlanması öngörülüyor.

Kültür Sanat 16 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
İmirzalıoğlu ile Turgul'u yeniden buluşturacak 'Ayrılık Da Sevdaya Dahil' Ekim ayında sete çıkacak.

‘Eşkıya’, ‘Muhsin Bey’, ‘Gönül Yarası’, ‘Fahriye Abla’, ‘Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni’, ‘Gölge Oyunu’, ‘Av Mevsimi’, ‘Gönül Yarası’… Hepsi usta yönetmen Yavuz Turgul’un elinden çıktı. Müjde; Turgul yeni bir projeyle karşımıza çıkacak. Üstelik kamera önünde de Kenan İmirzalıoğlu olacak.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre ‘Ayrılık da Sevdaya Dahil’ dizisinin çekim hazırlıkları başladı. Dizinin yaratıcı ekibinde Yavuz Turgul, Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş var. Dizi Erol Avcı’nın sahibi olduğu TMC Film imzasıyla çekilecek ve Netflix’te yayınlanacak.

Bilgiler kısıtlı

Diziyle ilgili bilgiler kısıtlı. Ancak çekimlerin ekim ayında başlanması planlanıyor. Oyuncu kadrosunda İmirzalıoğlu’na eşlik edecek isimler de henüz belli değil. Dizinin yönetmeni de henüz açıklanmadı.

İmirzalıoğlu son olarak BluTV’de yayınlanan ‘Alef’ dizisinde oynamıştı. Televizyonda ise 2018 yılında ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Oyuncu bir süredir ATV’de ekranlara gelen ‘Kim Milyoner Olmak İster’ adlı yarışma programını sunuyor.

Netflix dizisine ilham olan DeadEndia: Bir garip paranormal parkNetflix dizisine ilham olan DeadEndia: Bir garip paranormal park

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.