Jennifer Lopez bilet satamayınca konserleri iptal etti

Yeni albümünü geçen ay müzikseverlerle buluşturan Jennifer Lopez, turnesinde beklediği ilgiyi göremedi. Bilet satışlarının düşük olması nedeniyle Lopez, bazı konserlerini iptal etti.

Kültür Sanat 17 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

16 Şubat’ta ‘This is me… Now’ adını taşıyan dokuzuncu albümünü yayınlayan Jennifer Lopez, turne hazırlığında. Son yıllarda daha çok özel hayatıyla gündeme gelen müzisyenin turne hevesi ise kursağında kaldı. Programda yer alacğaı açıklanan bazı konserlerin biletleri satmayınca turneden çıkarıldı. Turnenin  ilgi görmemesi dikkat çekerken bu süreçte yedi konser iptal edildi. Sanatçının satışta olan diğer konserlerinden de henüz biletleri tükenen olmadı.

Jennifer Lopez için veda vakti mi?

Dokuzuncu albümü ‘This is me… Now’un son çalışması olabileceğini ima eden Jennifer Lopez, buna rağmen beklediği iilgiyi göremedi. Müzisyen albüm yayınlandıktan sonra yaptığı açıklamada “Açıkçası yeni bir albüm yapıp yapmayacağımdan emin değilim. Benim için bir dönemin sonu ama aynı zamanda yeni bir dönemin başlangıcı gibi hissediyorum. Bu yüzden asla asla demem ama her şeyimi bu albüme verdim” demişti.

13 şarkıdan oluşan ve yaklaşık 45 dakika süren son albümü ‘This is me… Now’ın çıkış parçası Can’t Get Enough’, YouTube’da. bir ayda altı milyon kez izlendi. Şarkı genelde olumlu eleştiriler alırken Jennifer Lopez’in kariyerine bundan sonra nasıl devam edeceği merak konusu.

Müzik Radarı'nda bu hafta: Kargo'ya saygı serisi, Jennifer Lopez ve Kanye West yenileriMüzik Radarı’nda bu hafta: Kargo’ya saygı serisi, Jennifer Lopez ve Kanye West yenileri

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.