Joker yeni yüzünü gösterdi

Joaquin Phoenix'e En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ı kazandıran Joker'in devam filmi için geri sayım sürüyor. 4 Ekim'de vizyona girecek filmin ilk afişi yayınlandı. Merakla beklenen afişte Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın bir dans sahnesi yer alıyor.

Kültür Sanat 4 Nisan 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Sinemanın kötü karakteri geri dönüyor. ‘Joker: İkili Delilik’ 4 Ekim’de vizyona girecek. Merakla beklenen devam filminin ilk posterde de yayınlandı. Filmin ilk fragmanı da 9 Nisan’da yayınlanacak. Gösterime girdiği 2019 yılında bir milyar dolar hasılat elde  eden yapımın devam filminde Joaquin Phoenix’in yanı sıra Lady Gaga da başrolde. Paylaşılan ilk resmi posterde ikilinin bir dans sahnesi görülüyor. Catherine Keener, Brendan Gleeson, Zazie Beetz ve Steve Coogan gibi Oscar ve Emmy adayı isimler de filmin kadrosunda yer alıyor.

Napoleon sonrası performansı merak konusu

Arthur Fleck rolüyle yeniden karşımıza çıkan Joaquin Phoenix’in ‘Napoleon’ filmindeki performansının sonrasında neler yapacağı merak konusu. Başrolde ona Lady Gaga eşlik ediyor. İzlandalı besteci Hildur Guðnadóttir’e En İyi Film Müziği dalında Oscar ödülü kazandıran ilk filmin ardından devam filminin de müziklerine o imza atacak.

Türkiye’de 1 milyon 877 bin kişi tarafından izlenen ‘Joker’ filminde Joaquin Phoenix performansıyla ilk Oscar ödülünü kazanmıştı. Phoenix o yıl En İyi Erkek Oyuncu Oscarı’nın yanı sıra çok sayıda ödül kazanmıştı.

Beyoncé önyargıları da listeleri de kırdı geçtiBeyoncé önyargıları da listeleri de kırdı geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.