Kadir İnanır taburcu edildi, eve çıktı

Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır taburcu oldu. İki hafta önce beyin kanaması geçiren sanatçı hastaneye kaldırılmıştı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavi gören oyuncunun rehabilitasyon süreci devam edecek.

Kültür Sanat 5 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Beykoz’daki evinde 24 Mart’ta rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kadir İnanır beynine pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alınmıştı. Operasyondan sonra tedbir amacıyla entübe edilen Yeşilçam’ın efsanesi tedaviye olumlu yanıt verdi. 74 yaşındaki oyuncu hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Hastanenin normal servisine alındıktan sonra yakınlarıyla birebir temas kuran ve toparlanma sürecine giren Kadir İnanır taburcu olduktan sonra bir süre daha rehabilitasyonda olacak. Sanatçı hakkında süreç boyunca kamuoyunu bilgilendiren Jülide Kural Yeşilçam efsanesinin ziyaretçileriyle iletişim kurduğunu söylemişti.

‘Barışı görmeden gitmemeye kararlı’

Jülide Kural yaptığı açıklamada “Milyonlarca insandan gelen iyi dileklerin ona ulaştığına emin olabilirsiniz. Çünkü Kadir İnanır Anadolu’nun her bir parçasını kalbinde taşıyan gerçek bir yurtsever ve her zaman söylediği gibi ‘Bu topraklarda barışı görmeden’ gitmemeye kararlı bir sanatçıdır. Karadenizin fırtınalarıyla mücadeleyi bilen o toprağın insanı olarak da direnmekten vazgeçmeyecektir” demişti.

Türkan Şoray: O kanunlar kolay yıkılmadı, içimden Atıf Yılmaz'a 'Öldüreceğim seni' dedimTürkan Şoray: O kanunlar kolay yıkılmadı, içimden Atıf Yılmaz’a ‘Öldüreceğim seni’ dedim

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.