Karşınızda ‘The Last of Us’ın Abby’si

HBO'nun Blu TV'de yayınlanan hit dizisi 'The Last of Us'ın ikinci sezon hazırlıkları devam ediyor. Başrollerini Pedro Pascal ve Bella Ramsey'in paylaştığı dizinin yeni sezonunda yetenekli asker Abby rolünü Kaitlyn Dever canlandıracak.

Kültür Sanat 11 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Blu TV’de yayınlanan HBO’nun hit dizisi ‘The Last of Us’ın ikinci sezon hazırlıkları devam ediyor. Hollywood grevi nedeniyle çekimleri ertelenen yapımın kadrosuna yeni isimler eklendi.

Craig Mazin ve Neil Druckmann yazdığı, başrollerini Pedro Pascal ve Bella Ramsey paylaştığı oyun dünyasının efsanesi The Last of Us’ın dizi uyarlamasının ikinci sezonunda Abby rolünü Kaitlyn Dever canlandıracak.

Tüm insanlığı yok olma eşiğine getiren salgının etrafında gelişen hikâye pek çok yönüyle izleyiciyi ekrana bağlamayı başardı. Salgına karşı savaşan Joel ve 14 yaşındaki Elie’nin hayatta kalma mücadelesine odaklanan dizi görselliğiyle de beğeni topladı. Terk edilmiş hayalet kent ve yıkıntı görüntüleriyle dikkat çeken dizi kıyamet sonrası hayatta kalma çabasını etkileyici bir biçimde yansıtıyor. ‘The Last Of Us’ ikinci sezonunda hikâye, Joel ile Ellie’nin hastanede yaşadıkları olayların ardından Abby Anderson’la yollarının kesişmesiyle devam edecek.

HBO’nun karakterle ilgili resmi açıklamasına göre Abby sevdiklerinin intikamını almaya çalışan yetenekli bir asker olarak ekrana gelecek. Dizinin yaratıcıları Craig Mazin ve Neil Druckmann, Dever’ın kadroya katılmasından memnun. Oyuncunun yeteneği için övgü dolu bir açıklama yaptılar:

“İkinci sezon için oyuncu seçme sürecimiz birinci sezonla aynı oldu. Kaynak materyaldeki karakterlerin ruhlarını somutlaştıran dünya çapında oyuncular arıyoruz. Hiçbir şey yetenekten daha önemli değildir ve Kaitlyn gibi beğenilen bir oyuncunun Pedro, Bella ve ailemizin geri kalanına katılmasından heyecan duyuyoruz.”

2009 yılında oyunculuğa başlayan 27 yaşındaki Dever son olarak Netflix’in sekiz bölümden oluşan mini dizisi ‘Unbelievable’ de rol almıştı.

The Last of Us izleyicilerine kötü haber: Bir ihtimal 2025The Last of Us izleyicilerine kötü haber: Bir ihtimal 2025

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.