Katy Perry 15 yıl sonra İstanbul’a geliyor

Katy Perry 15 yıl sonra İstanbul'a geliyor. Temmuz ayında yeni albümünü dinleyiciyle buluşturmaya hazırlanan 39 yaşındaki müzisyen TikTok'tan yaptığı paylaşımda İstanbul konserini müjdeledi. Paris'teki defileye üstsüz bir giysiyle gitti, olay oldu.

Kültür Sanat 27 Haziran 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Katy Perry TikTok’taki canlı yayınında Türkiye’deki dinleyicilerini sevindirecek bir haber paylaştı. 11 Temmuz’da yeni albümü ‘Woman’s World’ü yayınlamaya hazırlanan müzisyen İstanbul’da konser vereceğini duyurdu. En son 2009’da İstanbul’da konser veren ABD’li müzisyen 15 yıl aranın ardından yeniden şehre geliyor. Turne takviminin detayını paylaşmasa da 39 yaşındaki müzisyen muhtemelen kışın İstanbul’da konser verecek.

Katy Perry’nin konser vereceği yer açıklanmadı

9 Temmuz 2009 tarihinde ‘Helly Katy’ adlı turnesi kapsamında Fenerbahçe sahilinde konser veren Katy Perry’nin bu sefer nerede sahne alacağı da bilinmezliğini koruyor. 11 Temmuz’da yeni albümünü yayınlayacak müzisyenin turne programına dair tüm detayları bu tarihte dinleyicilerle paylaşması bekleniyor.

Paris’te olay oldu

Bu arada ünlü şarkıcı bugünlerde moda haftasının devam ettiği Paris’te. Hatta önceki gün burada Balenciaga’nın defilesini izlemeye gitti. Ama giderken yaptığı giysi tercihi biraz ortalığı karıştırdı. Çünkü Katy Perry, kürk görünümlü bir peluş mantonun altında üstü tamamen çıplak olarak defileye gelmiş ve ünlü moda evinden de biraz rol çalmıştı.

Defile çıkışı Perry’ye giysi tercihi soruldu. ‘İki seçeneğim vardı aslında ama ben çok basit ve seksi olmak istedim. Basit ama şık’ dedi.

Katy Perry tüm müzik kataloğunu 225 milyon dolara sattıKaty Perry tüm müzik kataloğunu 225 milyon dolara sattı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.