Kerem Görsev ameliyat oldu: Kötü huylu tümör alındı

Müzisyen Kerem Görsev vücudunda kötü huylu bir tümör tespit edildiğini ve alınması için ameliyat olduğunu duyurdu. Hastaneden taburcu olan Görsev çok kısa sürede piyanosunun başına geçeceğini hatta bunun için sabırsızlandığını açıkladı.

Kültür Sanat 2 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Ünlü piyanist Kerem Görsev sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ameliyat olduğunu duyurdu. Lakin bu sıradan bir ameliyat değil. Sanatçı vücudunda kötü huylu bir tümör tespit edildiğini, bu tümörün alınması için bıçak altına yattığını açıkladı.

Görsev paylaşımında “Prostatta tümör tespit edildi. PSA değeri yüksek çıkınca MR çekildi ve ardından biyopsi yapıldı. Tümör kötü huylu çıkınca operasyonla alındı. Ameliyatı Prof. Dr. Tibet Erdoğru yaptı. Şu anda hastanedeyim, yarın taburcu olacağım” dedi.

‘Bill Evans dinlemek iyi geliyor’

62 yaşındaki sanatçı Instagram’dan yaptığı paylaşımda “Beş gün önce lüzumsuz şeylerden kurtuldum. Piyanomun başına 10 gün sonra geçeceğim. Anı beklerken Bill Evans dinlemek iyi geliyor” yazdı. Sonraki paylaşımında ise evine döndüğünü anlattı.

Kerem Görsev’e geçmiş olsun diyor ve onun için Bill Evans’ın albümünü paylaşıyoruz…

Pamuk tarlalarından müzisyenlerin müziğine: Dünya Caz Günü kutlu olsunPamuk tarlalarından müzisyenlerin müziğine: Dünya Caz Günü kutlu olsun

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.