Kevin Spacey’nin dava süreci belgesel oldu

2023'te cinsel saldırı suçlamalarından aklanan Kevin Spacey'nin yaşadıkları belgesel oldu. 'Maskesiz Spacey' adlı iki bölümlük yapım davayla bağlantısı olmayan ve Spacey ile yaşadıklarını ilk kez anlatan isimlerin röportajlarından oluşuyor.

Kültür Sanat 2 Mayıs 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
'Maskesiz Spacey' adlı belgesel iki bölümden oluşuyor.

ABD’li sinema oyuncusu Kevin Spacey uzun süredir hakkında açılan cinsel saldırı davasıyla gündemdeydi. Dört erkeğe cinsel saldırı dahil 12 suçtan yargılanan oyuncu geçen yıl suçsuz bulunmuştu. Spacey’nin yaşadıkları iki bölümlük bir belgesele dönüştü.

‘Spacey Unmasked/Maskesiz Spacey’ isimli belgesel Spacey’nin kariyerine ve cinsel saldırı iddialarına adli bir bakış olarak tanıtıldı. Bir de fragman paylaşıldı.

İki bölümlük belgeselde davayla bağlantısı olmayan ve oyuncuyla yaşadıkları deneyimler hakkında ilk kez konuşan çok sayıda erkekle yapılan röportajlar ve arşiv görüntüleri yer alacak.

Katherine Haywood’un yönettiği ‘Maskesiz Spacey’ İngiltere’de 6 ve 7 Mayıs’ta yayınlanacak. Yapımın ABD’deki yayın haklarını HBO Max aldı. Ancak ABD ve diğer bölgeler için yayın tarihleri henüz açıklanmadı.

Renklerin peşinde: Devrim Erbil'in hayatı belgesel olduRenklerin peşinde: Devrim Erbil’in hayatı belgesel oldu

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.