Kim Kardashian yapımcı oldu: Elizabeth Taylor belgeseli geliyor

Menekşe gözlerin hayatı belgesel oluyor. Tüm zamanların en iyi oyuncularından iki Oscar ödüllü Elizabeth Taylor'ın hayat hikâyesini izleyiciyle buluşturacak belgeselin yapımcılığını Kim Kardashian üstleniyor.

Kültür Sanat 31 Ocak 2024
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Elizabeth Taylor'ın hayat hikâyesine odaklanan belgeselin yapımcılığını Kim Kardashian üstleniyor

Sinema tarihinin en büyük oyuncularından Elizabeth Taylor’ın hayatı belgesel oluyor. 2011 yılında hayatını kaybeden yıldız oyuncunun kariyeri özel röportajlar ve daha önce ortaya çıkmayan görüntü ve ses kayıtlarıyla anlatılacak. Belgeselin yapımcılığını ise Kim Kardashian üstleniyor. Hollywood ikonunun hayatını ve mirasını anlatacak olan belgesel serisi üç bölümden oluşacak.

Elizabeth Taylor’ın bilinmeyenleri ekrana geliyor

‘Elizabeth Taylor: Rebel Superstar’ adını taşıyan belgeselde iki Oscar ödüllü yıldızı yakınları ve rol arkadaşları anlatacak, kariyerinin bilinmeyenlerini paylaşacaklar. Televizyon programlarıyla ün kazanan Kim Kardashian bir süredir gündemde olan girişimciliğini bu projeyle bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor. Hollywood yıldızının belgeselinin yapımcılığını üstlenen Kardashian konu hakkında “O hep kendisi oldu, tam bir savaşçıydı” dedi.

1942 yapımı ‘There’s One Born Every Minute’ filmiyle sinema dünyasına adım atan Elizabeth Taylor henüz 10 yaşındayken gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştı. ‘Who’s Afraid of Virginia Woolf’ ve ‘Butterfield 8’ filmleriyleEn İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını iki kez kazandı. Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen efsane oyuncu sekiz kez evlenmişti.

Bu karar X'te yeni bir dönemin kapısını açtı: Taylor Swift'in adı aramaya kapatıldıBu karar X’te yeni bir dönemin kapısını açtı: Taylor Swift’in adı aramaya kapatıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.