Kristen Stewart’ın da pişmanlıkları var

'Alacakaranlık' serisiyle yıldızı parlayan Kristen Stewart'tan pişmanlık itirafı. Oyuncu 2019 yapımı 'Charlie'nin Melekleri' yeniden çekiminin o zamanlar iyi bir fikir olduğunu ancak şimdi bakınca o işten nefret ettiğini söyledi.

Kültür Sanat 15 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Kristen Stewart, 'Charlie'nin Melekleri'nin yeniden çekimini yapmaktan nefret ettiğini söyledi.

Hayat pişmanlıklarla dolu. Ve bu dünyaca ünlü bir oyuncu olsanız da değişmiyor. ‘Alacakaranlık’ serisiyle yıldızı parlayan oyuncu Kristen Stewart da dahil.

Variety’nin Know Your Lines adlı video serisine konuk olan oyuncu Stewart ‘Charlie’nin Melekleri’ serisinin yeniden çekiminde yer almanın o zamanlar iyi bir fikir gibi göründüğünü, ancak projeden nefret ettiğini söyledi:

“O zamanlar iyi fikirdi. Ama filmi yapmaktan nefret ettim. Size başka ne söyleyebilirim bilmiyorum. Dürüst olmak gerekirse o orijinal üçlüye dokunmamalısınız. Cameron Diaz, Lucy Liu ve Drew Barrymore… Onlara bayılıyorum.”

Filmin başrollerinde Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinsk yer alıyordu.

Stewart’ın bahsettiği ‘Charlie’nin Melekleri’nde Cameron Diaz, Drew Barrymore ve Lucy Liu üçlüsü başroldeydi. Oyuncular 2003 yapımı devam filmi ‘Charlie’s Angels: Full Throttle’da karakterlerini yeniden canlandırdılar. Her iki filmi de dünya çapında gişede 250 milyon doların üzerinde kazanç etti. Stewart’ın başrolünde yer aldığı 2019 yapımı yeniden çekim ise sadece 73 milyon dolar kazanabilmişti.

Yeniden çekim ‘Charlie’nin Melekleri’ni Elizabeth Banks yönetmişti. Başrollerde Stewart’a Naomi Scott ve Ella Balinska eşlik etmişti.

Yeni projelerle dönüyor

Kristen Stewart bir yandan kariyerindeki pişmanlıkları anlatıyor ancak gelecek projeleri için heyecanlı. 2021’deki ‘Spencer’daki Oscar’a aday gösterilen performansının ardından Stewart, yönetmen Rose Glass ve yazar Weronika Tofilska’nın rol aldığı A24’ün suç drama filmi ‘Love Lies Bleeding’de rol alacak. Bununla da sınırlı değil. Stewart  bilimkurgu romantik filmi ‘Love Me’de ise Steven Yeun’la  izleyici karşısına çıkacak. Love Me 19 Ocak’ta, Love Lies Bleeding ise 8 Mart’ta ABD sinemalarında gösterime girecek. Stewart gelecekte bu projelerden nasıl bahsedecek bekleyip göreceğiz.

Berlin Film Festivali jüri başkanı Kristen Stewart olduBerlin Film Festivali jüri başkanı Kristen Stewart oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.