Küçük Emrah büyümüş 40 yıl geçmiş!

Küçük Emrah olarak Türkiye'deki insanların hayatına giren Emrah Erdoğan kariyerinin 40. yılını '40 Yıl' adlı bir albümle kutlayacak. Albümde birçok sanatçı Emrah Erdoğan'ın şarkılarını yorumlayacak. Albümün çıkış şarkısı 'Unutabilsem' olacak. Parçayı da Ata Demirer söyleyecek.

Kültür Sanat 14 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Hayatımıza girdiğinde Küçük Emrah’tı. Bir yanda çıkardığı albümler bir yanda oynadığı filmler, diziler lakin gözümüzün önünde büyüse de kolektif hafızamızda Küçük Emrah olarak kaldı. Emrah Erdoğan’ın büyüdüğünün ispatı 15 Eylül’de yayınlanacak ’40. Yıl’ adlı albüm.

Albümde Ata Demirer, Aynur Aydın, Berkay, Betül Demir, Cem Belevi, Derya Bedavacı, Emre Kaya, Hüsnü Şenlendirici, Kubat, Linet, Ziynet Sali, Sevcan Orhan, Lara ve Deniz Seki gibi sanatçılar şarkıcının klasikleşmiş şarkılarını yorumlayacak. Seyhan Müzik etiketiyle yayınlanacak albümün çıkış şarkısı ‘Unutabilsem’i de Ata Demirer yorumlayacak.

Sözleri Şükrü Kekevi’ye, bestesi Emrah Erdoğan’a ait olan ‘Unutabilsem”in Demirer yorumunun iddialı olacağı belirtiliyor. Emrah Erdoğan’ın bu albümle yeni nesle ulaşmayı hedeflediği gelen haberler arasında.

‘Aferim Küçük Emrah’a diyorum’

Emrah Erdoğan yakın zamanda yaptığı bir röportajda Küçük Emrah dönemini başarılı bulduğu söylemiş “O yaştaki bir çocuk nasıl filmlerde oynayabilirdi ki? Doğal olarak aile dramlarının işlendiği filmlerde oynadım. Ne derlerse onu yaptım. O dönemler ne hikáye bilirdim ne de rol yapmayı… O yüzden Küçük Emrah’ı çok başarılı buluyorum. Uzaktan baktığım zaman ‘Aferin Küçük Emrah’a diyorum…’ demişti…

Yazar Oylum Yılmaz: 'Ötekinin ötekisi haline getirilmiş çocukların da adı duyulsun istedim'Yazar Oylum Yılmaz: ‘Ötekinin ötekisi haline getirilmiş çocukların da adı duyulsun istedim’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.