Kültür Yolu Festivali’nde Norm Ender ‘Parla’ ve ‘İzmir Marşı’nı söyledi binlerce kişi eşlik etti

Rapçi Norm Ender Cumhuriyet'in 100. Yılı için yaptığı 'Parla' marşını ve 'İzmir Marşı'nı Bursa'da binlerce kişiyle birlikte söyledi. Hem de Kültür Bakanlığı'nın düzenlediği Kültür Yolu Festivali'nde.

Kültür Sanat 4 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kültür Yolu Festivali’nin üçüncü ayağı Bursa’ydı. Festivalin konuklarından biri rapçi Norm Ender’di. Ender Yunuseli Havaalanı’nda kurulan sahnede konser verdi.

10 bini aşkın seyircinin katıldığı konserde Ender ‘Mekanın Sahibi’, ‘İçinde Patlar’ gibi sevilen şarkılarının yanı sıra Cumhuriyet’in 100. yılı için yaptığı ‘Parla’yı  ve ‘İzmir Marşı’nı söyledi. Konserde hem ‘Parla’ hem ‘İzmir Marşı’ büyük ilgi gördü. Ender’e konsere gelenler de eşlik etti.

Kültür Yolu Festivali’nin Bursa ayağı 9 Haziran’a kadar devam edecek. Festivalde konserlerin yanı sıra sergiler, söyleşiler, tiyatro gösterileri de yer alıyor. Bugünkü önemli söyleşilerden biri Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 18.00’de başlayacak ve söyleşiye Türk sinemasının önemli oyuncuları Ahmet Mekin, Selma Güneri ve Yusuf Sezgin katılacak. 

Parla: Marş Norm Ender'den, klip Türkiye'denParla: Marş Norm Ender’den, klip Türkiye’den

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.