Kylie Minogue’a Brit Ödülleri’nden büyük onur

Avusturyalı pop yıldızı Kylie Minogue Brit Ödülleri'nde dünyanın en başarılı ve ikonik müzik yıldızlarından biri olarak Küresel İkon Ödülü'nü alacak. İngiltere'de düzenlenen ve pop müzik alanında verilen törende şarkıcı performans da sergileyecek.

Kültür Sanat 14 Şubat 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Her yıl İngiltere’de pop müzik alanında verilen Brit Ödülleri bu sene 2 Mart’ta sahiplerini bulacak. Dua Lipa ve Raye’nin sahne alacağı gecede Avusturyalı pop yıldızı Kylie Minogue da bir performans sergileyecek.

Minogue ayrıca dünyanın en başarılı ve ikonik müzik yıldızlarından biri olarak Küresel İkon Ödülü’nü de alacak. Sanatçı Taylor Swift, Olivia Rodrigo ve Lana Del Rey ile birlikte yılın uluslararası sanatçısı dalında da yarışacak.

Minogue’a takdim edilecek ödül törenin en prestijli ödülü olarak biliniyor. Organizatörler ödülün “gerçekten olağanüstü sanatçılara” verildiğini söylüyor. 2021’de Taylor Swift bu  prestijli ödülü kazanan ilk kadın sanatçı olmuştu. Önceki kazananlar arasında Sir Elton John, David Bowie ve Robbie Williams gibi isimler var.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The BRIT Awards (@brits)

İngiltere her zaman yuvam olmuştur

Sanatçı yaptığı açıklamada “Küresel ikon ödülü ile onurlandırılmaktan mutluluk duyuyorum. İngiltere her zaman yuvam gibi hissettiğim bir yer, kalbimde özel bir yeri var. Yıllar boyunca törenden harika anılar yaşadım. Şimdi tekrar sahne almak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Kylie Minogue kariyeri boyunca üç Brit ödülü kazandı. Şarkıcı şubat ayının başlarında geçen yıl çıkardığı Padam Madam şarkısıyla Grammy Ödülleri’nde En İyi Pop Dans şarkısı ödülünü kazanmıştı.

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.