Lance Reddick: Biz bir aile olmuştuk

60 yaşında oynadığı 'John Wick 4' vizyona girmeden yaşamını yitiren Lance Reddick meğer filmi izlemiş hatta Ian McShane ve birlikte The Kelly Clarkson Show'a çıkmış. John Wick sayesinde sağlam dostlar edindiğini söyleyen Reddick, filmi de çok beğendiğini anlatmış.

Kültür Sanat 24 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Lance Reddick, Ian McShane ile birlikte 'John Wick 4'te birlikte rol aldılar.

17 Mart’ta 60 yaşında yaşamını yitiren aktör Lance Reddick bu hafta vizyona giren ‘John Wick 4’te son kez seyirci karşısına çıktı. Filmin vizyona girmesini göremese de filmi izleme şansına erişmiş.

Vefat etmeden önce Ian McShane ve birlikte The Kelly Clarkson Show’a çıkan oyuncu filmle ama daha önemli film serisi sayesinde kurduğu dostluklarla ilgili konuşmuş. John Wick serisinde Charon’u canlandıran Reddick, “Aile, bu filmde diğerlerinden çok daha büyük bir tema” dedikten sonra film sayesinde kurduğu dostluklar sayesinde bir adeta bir aileye dönüştüklerini anlattı. Dostları ise Ian McShane ve Keanu Reeves elbette. Film hakkında da “İzlediğimde, filmin ne kadar inanılmaz derecede güzel olduğunu görüp çok etkilendim. Özellikle çok hareketli bir film. Çok fazla acımasız eylem var. İzlemesi şaşırtıcı derecede muhteşem” dedi.

Reeves: Onu tanıdığım için minnettarım

‘John Wick 4’ galasında  Keanu Reeves, Reddick’in ölümüyle ilgili sorulan sorular karşısında duygulandı. Entertainment Tonight’a “Lance çok güzel bir insandı ve özel bir sanatçıydı” dedi . “Onun zarafeti ve haysiyeti, karakterinin parlayan ışığı, gerçekten özel bir şeydi. Onu tanıma ve neredeyse 10 yıl boyunca onunla çalışma şansım olduğu için gerçekten minnettarım.”

Lance Reddick’in ölüm nedeni açıklanmadı. Eşi Stephanie Day , “Aramızdan çok erken ayrıldı” dedi. Lance’den iki çocuğu olan Day, Lance ile ilgili “ezici sevgileri, destekleri ve güzel hikayeleri” için takipçilerine de teşekkür etti.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.