Lily-Rose Depp kısaca ‘kıskananlar çatlasın’ diyor!

BluTV'de yayınlanan 'The Idol'daki rolü nedeniyle eleştirilen Johnny Depp'in kızı Lily-Rose Depp tenkitlere kulak asmıyor. Oyuncu "Her kıyafet, etkileşim, çıplaklık kasıtlı ve benim için önemliydi. Belki bu beni biraz sapkın yapıyor. Ama böyle sahneler çektikten sonra kendimi iyi hissediyorum" diyor

Kültür Sanat 27 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

BluTV’de yayınlanan ‘The Idol’ dizisi ya çok sevildi ya da kıyasıya eleştirildi. Eleştirilerden dizinin başrolünde oynayan Johnny Depp ve Vanessa Paradis’nin kızı olan 24 yaşındaki Lily-Rose Depp de nasibini aldı. Özellikle müstehcen olarak nitelendirilen sahneler nedeniyle Depp eleştiri yağmuruna tutuldu.

‘Ben işimi iyi yapıyorum’

‘The Idol’da Zihinsel bir çöküşün ardından yaldızını yeniden parlatmaya çalışan pop yıldızı Jocelyn’i canlandıran oyuncu gelen eleştirilere pek kulak asmıyor. The Sun’a konuşan oyuncu “Dizideki görüntülerin tamamı bana ait. Bu tür işler yapmayı seviyorum. Bunda yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ve bu tür işlerden keyif almanın da yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her kıyafet, her etkileşim, her çıplaklık ve tüm yaptıklarımız kasıtlı ve benim için gerçekten önemliydi. Belki de bu beni biraz sapkın yapıyor. Ama böyle sahneler çektikten sonra kendimi iyi hissediyorum, çünkü bana çok iyileştirici gelen bir şey var ve belki de bu yüzden bu işi yapmayı seviyorum” diyor.

Baba Depp: Kızımla gurur duyuyorum

Lily-Rose’un karakteri, dizide The Weeknd tarafından canlandırılan gizemli gece kulubü sahibi Tedros’la ateşli bir aşk yaşıyor. Kendine zarar verme, uyuşturucu kullanımı, mastürbasyon ve boğulma gibi son derece müstehcen sahneler içeren diziyi izleyenler dehşete düşmüştü. Cannes Film Festivali’nde prömiyerini yapan dizi, eleştirmenler tarafından işkence pornosu ve toksik erkek fantezisi olarak nitelendirildi.

Daily Mail ise, ünlü aktör Johnny Depp’in kızına tam destek verdiğini yazmıştı. Depp kızı Lily’nin kendine ait bir kariyer yaratmasını ve ilgisini çeken rolleri üstlenip kendini kanıtlamak için meydan okumasını takdirle karşılıyor “Onun kendi kişiliği olmasına bayılıyorum. Kariyerini babasının başarısına dayandırmıyor. Kızımla gurur duyuyorum” diyordu.

İstanbul'da yıldızlı gece: İyi ki doğdun Johnny Deppİstanbul’da yıldızlı gece: İyi ki doğdun Johnny Depp

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.