‘Evde Tek Başına’nın çocuk yıldızı artık Hollywood Şöhretler Kaldırımı’nda

90'lı yılların ünlü yapımlarından 'Evde Tek Başına' filminin çocuk yıldızı Macaulay Culkin de artık Hollywood Şöhretler kaldırımında. 42 yaşındaki oyuncuyu törende ailesi ve rol arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Kültür Sanat 7 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Törende Macaulay Culkin'i ailesi ve rol arkadaşları yalnız bırakmadı.

90’lı yılların ünlü filmlerinden ‘Evde Tek Başına’nın çocuk yıldızı Macaulay Culkin de artık Hollywood Şöhretler kaldırımında.

Hollywood Bulvarı ile Vine Street arasındaki Şöhretler Kaldırımı’na adı yazılan oyuncuyu törende nişanlısı Brenda Song, iki çocukları ve ‘Evde Tek Başına’da annesini canlandıran Catherine O’Hara ve suç draması ‘Party Monster’daki rol arkadaşı Natasha Lyonné de yalnız bırakmadı.

Culkin, ‘Evde Tek Başına’da sekiz yaşındaki Kevin McCallister rolündeydi.

5 yaşında oyunculuk kariyerine başlayan Culkin, ‘Evde Tek Başına’nın 1990’da vizyona girmesinin ardından dünyaca ünlü bir çocuk yıldıza dönüştü. Bu başarısı ve filmin gördüğü ilginin. ardından iki yıl sonra filmin ikincisi de geldi. Film, Noel döneminde ailesinin evde unuttuğu küçük bir çocuğun, evlerini iki beceriksiz hırsızdan korumasını anlatıyordu.

‘Seni evde unutan annen seninle gurur duyuyor’

Filmde Culkin’in annesini canlandıran Catherine O’Hara da tanışmalarına vesile olan bu filme gönderme yaptı. Törendeki konuşmasında Culkin’e, “Seni evde bir kez değil, iki kez bırakan sahte anneni de bu törene dahil ettiğin için teşekkür ederim. Seninle gurur duyuyorum” dedi.

Macaulay Culkin törendeki konuşmasında herkese teşekkür ettikten sonra nişanlısı Brenda Song’a döndü ve teşekkür etti: Brenda sana teşekkür etmek istiyorum. Sen her şeyimsin. Tanıdığım en iyi insansın” dedi. 42 yaşındaki oyuncu, ünlü kaldırımda yıldız sahibi olan 2765. kişi oldu.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.