Hastalar iyileşiyor: Madonna ve Jamie Fox’tan iyi haberler var

Son dönemde yaşadıkları sağlık sorunlarıyla gündeme gelen ünlülerden iyi haberler var. Bakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Madonna New York'ta; Nisan ayında henüz açıklanmayan nedenlerden dolayı sette fenalaşıp hastaneye kaldırılan Jamie Fox ise Chicago'da görüldü.

Kültür Sanat 11 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Madonna'ya yakın kaynaklar, 64 yaşındaki şarkıcının kendisini çok yorduğunu düşünüyor.

Son dönemde yaşadıkları sağlık sorunlarıyla gündeme gelen iki isim Madonna ve oyuncu Jamie Fox’tan iyi haberler var. Geçen ay geçirdiği bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan daha sonra da evde dinlenmesi şartıyla taburcu edilen şarkıcı, New York sokaklarında görüldü. Page Six’in haberine göre Madonna, şapkası, güneş gözlükleri, spor ayakkabıları ve örgülü saçlarıyla New York sokaklarında yürürken görüldü. Bu anları, podcaster Lauren Conlin TikTok’ta “Bilin bakalım bugün kimi gördük ve ne kadar iyi görünüyordu” notuyla paylaştı.

@laurenconlin4

#MADONNA #madonnafans #madonnaforever #celebritysighting #laureninterviews #nyc #newyorkcity

♬ Lucky Star – Madonna

‘Kendini çok yordu’

Şarkıcı, 15 Temmuz’da başlayacak kapsamlı bir dünya turnesi için hazırlık yaparken aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. TMZ’ye konuşan kaynaklar ise taburcu edildikten sonra evde dinlenmesi önerilen Madonna’nın yataktan çıkamayacak kadar halsiz olduğunu açıklamıştı. Madonna’ya yakın kaynaklar, 64 yaşındaki şarkıcının kendisini genç pop yıldızlarıyla rekabet halinde gördüğünü ve bu nedenle çok yoğun bir tempoda çalışmaktan dolayı kendisini ihmal ettiğini savunuyor.

Öte yandan Madonna’nın menajeri, şarkıcının hastalığını duyururken iptal edilen konserlerle ilgili bir düzenleme yapacaklarını söylemişti. Madonna’nın sokağa çıkıp yürümeye başlaması, dünya turnesine başlamasının işareti olabilir mi zaman gösterecek.

Jamie Fox da iyileşiyor

Oscar ödüllü oyuncu Jamie Foxx 12 Nisan’da film setinde geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi süreci büyük bir sır gibi gizlendi, ancak hastaneden taburcu edildiği açıklandı. Oyuncu bir süre sonra Chicago’da görüntülendi. Üstelik kendisini fotoğraflayanlara el sallayıp gülümseyecek kadar iyi görünüyordu. Foxx’un yaşadığı sağlık sorunları hakkında hala resmi bir açıklama yapılmadı ancak bu görüntü, hastanedeki tedavi sürecinin ardından halka açık alanda ilk görünüşü.

Konser kurdu zorda! Morcheeba, Riff Cohen, Duman ve daha nicesiKonser kurdu zorda! Morcheeba, Riff Cohen, Duman ve daha nicesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.