Madonna’dan halk konseri

Bol vukuatlı Celebration turnesine devam eden Madonna'dan dinleyicileri mutlu edecek hareket. Turnesini Brezilya'da bitirecek olan müzisyen oradaki konserinin ücretsiz olacağını açıkladı.

Kültür Sanat 27 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Turneye geç başladı, konsere geç çıktı, davalık oldu, sahnede tökezledi. Madonna’nın Celebration turnesinin karnesi şimdilik böyle. Büyük ilgi gören turnede Kuzey Amerika kentlerini dolaşan popun kraliçesi dinleyicilerinin hoşuna gidecek bir haber verdi. Müzisyen turnesinin son konserini tamamen ücretsiz verecek.

Madonna kapanışta ücretsiz konser verecek

Madonna 4 Mayıs’ta Rio de Janeiro’da vereceği konserin ücretsiz olacağını duyurdu. ‘Celebration’ albümünün 40. yılı şerefine çıktığı dünya turnesini Brezilya’da sonlandıracak olan müzisyenin bu jesti ülkede sevinçle karşılandı.2012’de sonra ilk kez bu ülkede konser verecek olan müzisyen 12 yıllık hasreti de bu jestiyle giderecek.

15 Nisan’da Teksas eyaletindeki Austin kentinde konser verecek olan Madonna sonra adım adım güneye inecek. Sanatçının ilk durağı Meksika olacak. Müzisyen 4 Mayıs’a kadar Latin Amerika kentlerini turlayacak. Son olarak Celebration turnesinde, Los Angeles’ta bir gafa imza atmış, konsere gelenlerin aynı anda ayağa kalkmasını isterken tekerlekli sandalyedeki bir izleyiciyi fark edip özür dilemişti.

Shakira artık ağlamıyorShakira artık ağlamıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.