Madonna konsere yine geç çıktı: Seyircilerden toplu dava

Madonna bildiğiniz gibi. Merakla beklenen Celebration turnesine geç başlayan konserlerine geç çıkan ve seyircilerle tartışan popun kraliçesi yine bir konserle gündemde. Washington konserine geç çıkan Madonna'ya toplu dava açıldı.

Kültür Sanat 25 Nisan 2024

Geçen yıl yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle daha önceden planan turnesine geç başlayabilen Madonna ile seyircilerin yıldızı bir türlü barışmıyor. Daha önce New York’ta verdiği konsere geç çıkan ve bu yüzden de davayla karşılaşan popun kraliçesi aynı dava konusuyla bu kez de Washington’da karşı karşıya. ABD’nin başkentinde Celebration turnesi kapsamında verdiği konsere geç çıkan sanatçıya toplu dava açıldı. Dava gerekçesiyse mağduriyet.

Madonna turnesinde skandallar bitmiyor

Washington’daki konserine geç çıktığı için Elizabeth Halper-Asefi, Mary Conoboy ile Nestor Monte Jr. isimli kişiler tarafından dava edilen Madonna New York’tan sonra bu kentte de kendisini savunmak zorunda kalacak. Sanatçı Washington konserine iki saatlik bir gecikmeyle çıktı. Hayranların avukatları “Tüketicileri sıcak, rahatsız edici bir arenada performansı için saatlerce beklemeye zorlamak, Madonna’nın kibirli ve hayranlarına karşı tamamen saygısız olduğunun bir göstergesidir” sözlerini dava dilekçesine ekledi.

2023’ün sonlarında New York konserine de belirtilen saatten çok daha geç bir vakitte çıkan Madonna ardından da sahnede bir gafa imza atmıştı. Sanatçı yürüme engelli bir dinleyiciye sahnede çıkıp oynaması için ısrarda bulunmuş, sonra durumu fark edince özür dilemişti. Konserlerde yaşanan bu skandallar sonrası popun kraliçesi turnesinin son ayağı Rio de Janeiro’daki performansının herkese açık ve ücretsiz olacağını duyurmuştu. Bu açıklamadan sonra turnenin son konserine ilgi daha da arttı.

Madonna'nın ressam oğlu Rocco'dan sergiMadonna’nın ressam oğlu Rocco’dan sergi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.