Madonna taburcu edildi ama hala yataktan kalkamıyor

64 yaşındaki pop star Madonna bakteriyel enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılmış yoğun bakıma alınmıştı. Altı günün sonunda hastaneden taburcu edilip evinde bakıma alınan şarkıcının tam olarak iyileşmediği belirtiliyor. Evinde yataktan kalkamayacak durumda olduğunu söyleniyor.

Kültür Sanat 1 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Madonna'ya yakın kaynaklar, 64 yaşındaki şarkıcının kendisini çok yorduğunu düşünüyor.

Pop star Madonna’nın yaşadığı sağlık sorunları ciddiyetini koruyor. New York’ta fenalaştıktan sonra ağır bir bakteriyel enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan ve altı gün yoğun bakıma alınıp entübe edilen 64 yaşındaki Madonna hastaneden taburcu edildi. Ama ABD medyası, taburcu edilmesine rağmen Madonna’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu aktardı.

Enfeksiyon nedeniyle yoğun bakımdan sonra taburcu edilen ve evinde bakımına devam edilen Madonna hakkında yeni haber geldi. TMZ’de yer alan haberde “Madonna hastaneden taburcu edildiğinden beri kontrolsüz bir şekilde kustuğu ve enfeksiyonun hala vücudunu kasıp kavurduğu ” yazıldı. Ki zaten Madonna’nın fenalaştığı ilk anlarda asistanının yanında olduğu ve o sırada kontrol edilemeyen kusmasının başladığını söyleniyor.

Madonna otosansürden vazgeçti: 20 yıl sonra klibin orijinal halini yayınladıMadonna otosansürden vazgeçti: 20 yıl sonra klibin orijinal halini yayınladı

TMZ’ye konuşan kaynaklar, Madonna’nın evinde istirahat ettiğini ancak bu süreçte yatağından bile kalkamayacak kadar hasta olduğu söylüyor.

Madonna’nın menajeri Guy Oseary daha önce yaptığı açıklamada, ünlü sanatçının 15 Temmuz’da Kanada’nın Vancouver kentinde başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayacak olan dünya turnesinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurmuş, “Turne için yeni bir başlangıç tarihi ve yeniden planlanan şovlar da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı planlar planlamaz sizinle paylaşacağız” demişti.

Madonna hastalandı, dünya turnesi erteleniyorMadonna hastalandı, dünya turnesi erteleniyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.