Madonna ve Sam Smith’ten yeni düet

Sam Smith ve Madonna'dan yeni şarkı. Geçen yıla 'Unholy' şarkısıyla damga vuran Sam Smith, popun kraliçesi Madoona ile epeydir ortalıkta dedikodusu dolaşan 'Vulgar' şarkısna imza attı. Şarkı yayınlanır yayınlanmaz en çok dinlenenler listesine girdi.

Kültür Sanat 10 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Sam Smith ve Madonna'nın yeni düeti 'Vulgar' provokatif sözleriyle dikkat çekiyor.

Sam Smith iddialı işlere imza atmaya devam ediyor. 31 yaşındaki İngiliz müzisyen, popun kraliçesi Madonna ile düete imza attı. Sam Smith’in ‘Vulgar’ isimli düetine konuk olan Madonna, İngiliz müzisyene desteğini yinelemiş oldu. Oryantal ezgilerle başlayan şarkının nakaratında Sam Smith’e eşlik eden Madonna böylece aylardır dedikodusu ortalıkta dolaşan şarkının bir parçası olarak karşımıza çıktı. İkilinin bir düete imza atmak için hazırlandıkları epeydir konuşuluyordu.

Sam Smith düet işini seviyor

Sam Smith, son dönemde yaptığı düetlerle ön plana çıkmayı başardı. Geçen ay ses tellerinden yaşadığı sorun nedeniyle turnesinin bir bölümünü iptal etmek zorunda kalan Smith, hem geçen yıla hem de bu yıla şarkılarıyla damga vurmayı kuşkusuz bir biçimde başardı.

Madonna ekibiyle birlikte düette yer aldı

Sam Smith, geçen yıla damga vuran ‘Unholy’ şarkısında Alman model ve müzisyen Kim Patras ile düet yapmıştı. Pop müziğin aykırı yıldızı Cardi B ile de ‘WAP’ düetine imza atan Smith’in yeni şarkısı da gündeme damga vuracak. Geçen yılın önemli bir bölümünü Billboard Hot Listesi’nde 1 numara olarak tamamlayan Sam Smith’in oryantal motifli yeni şarkısı ‘Vulgar’ da aynı yoldan ilerliyor.

Sam Smith, 2022’ye damga vuran ‘Unholy’ şarkısında da kullandığı doğulu motifleri yeni şarkısında da sürdürmesiyle dikkat çekti. İkili, ‘Vulgar’ ‘Unholy ‘yi de müzikseverlere armağan eden ekibin büyük bir kısmıyla birlikte kaydetti. Omer Fedi, Ryan Tedder, Jimmy Napes ve Madonna’nın vokal prodüktörü ve mühendisi Lauren D’elia ikiliyle birlikte çalıştı.

Hollywood Vampires İstanbul'u sallayacakHollywood Vampires İstanbul’u sallayacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.