Madonna’yı rekabet mi hasta etti?

Madonna geçen hafta geçirdiği ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle 24 Haziran'da hastaneye kaldırılmış, 15 Temmuz'da başlayacak turnesi iptal edilmişti. 64 yaşındaki şarkıcının yakınları genç şarkıcılarla rekabet edebilmek için fiziksel sınırlarını zorladığını düşünüyor.

Kültür Sanat 4 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Madonna geçen hafta geçirdiği ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle 24 Haziran’da hastaneye kaldırılmış, ardından evde dinlenmesi şartıyla taburcu edilmişti. Şarkıcı, kariyerinin bir kutlaması niteliğindeki turnesini de ertelemek zorunda kalmıştı. Evinde dinlenmeye devam eden Madonna’nın hastalığı hakkında tartışmalar da başladı. Kimilerine göre 64 yaşındaki Madonna, Taylor Swift ve Pink gibi genç yıldızlarla rekabet etmeye çalıştığı için kendini çok yordu ve sağlığı bu tempoya dayanamadı.

Bırakın 25’i, artık 45 yaşında bile değil

The Sun’a konuşan Madonna’ya yakın kaynaklar, şarkıcının 15 Temmuz’da başlayacak turne için çok çalıştığını ve bu süreçte kendini tükettiğini düşünüyor. Kaynaklardan biri, Madonna’nın yakınlarının onu uyardığını ve artık bırakın 25’i, 45 yaşında bile olmadığını hatırlattı:“Yavaşlaması gerekiyordu. Kendini bu kadar zorlaması çok riskliydi. Başka bir arkadaşı ise, durumunun 2009’daki ‘This Is It turu’ öncesinde hayatını kaybeden Michael Jackson gibi olmasından korktuğunu söyledi.

Yeni bir projeye hazırlanıyordu

Ancak belli ki Madonna’nın kariyer planları arasında yavaşlamak ya da durmak yok. Zira şarkıcının hastaneye kaldırılmadan birkaç saat önce Katy Perry ile şarkı kaydetmek için stüdyoda olduğu iddiası ortaya atıldı. Madonna’nın, otel odasında tepkisiz halde bulunmasından saatler önce Katy Perry ile şarkı kaydettiği öne sürüldü.The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, “Madonna, Katy’ye uzun zamandır hayranlık duyuyor ve daha önce birlikte çalıştılar ama hiçbir zaman gerçekten bir şey ortaya koymayı başaramadılar. Madonna hem müziğinin hem de dünya turnesinin rakipsiz olduğundan emin olmak için gece gündüz çalışıyor. Şimdi her şey askıya alındı ama yoğun bakıma alınmadan sadece saatler önce Katy ile stüdyoda olması, kendini iyi hissetmemesine rağmen çalışmaya ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor” dedi.

Madonna’nın menajeri hastalığı hakkında açıklama yaparken iptal edilen konserlerle ilgili de duyuru yapacaklarını söylemişti. Şarkıcı iyileştikten sonra turneye devam edecek mi bekleyip göreceğiz.

Ajda Pekkan yeniden kapak güzeli!Ajda Pekkan yeniden kapak güzeli!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.