‘Magarsus’ Berlin TV Series Festivali’nden ödülle döndü

Blu TV'nin Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar ve Ercan Kesal'lı dizisi 'Magarsus' dünya prömiyerini yaptığı Berlin TV Series Festivali’nden Stellar Cast Ödülü’yle döndü. Dizi, 10 Ağustos'ta Blu TV yayınlanmaya başlayacak.

Kültür Sanat 14 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Blu TV’nin ekrana gelmek için gün sayan dizisi ‘Magarsus’, yayına iyi haberlerle giriyor. Dizi, uluslararası önemli dizi yapımcılarını ve sektörün önde gelenlerinin bir araya geldiği 10-13 Temmuz 2023 tarihlerinde Almanya’da gerçekleştirilen 7. Berlin TV Series Festivali’nin Special Mention kısmına seçilmişti. ‘Magarsus’, 11 Temmuz akşamı oyuncuların katılımıyla dünya prömiyerini yaptığı Berlin TV Series Festivali’nden Stellar Cast Ödülü’yle döndü. Blu TV, ödül haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Kurak Ailesi ile tanışın

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı dizinin senaryosu Mustafa Yürüktümen’e ait. Kadrosunda Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’ın yer aldığı dizi, dört tarafı narenciye bahçeleriyle sarılı, Magarsus Antik Kenti’ne komşu Sarıbahçe ilçesinde geçiyor. Narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hikayesini anlatan dizi despot baba Halil Kurak ve narenciye krallığının varisi üç çocuğun, hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesine odaklanıyor. Dizi, 10 Ağustos’ta Blu TV’de yayınlanacak.

Emmy Ödülleri'ne 'Succession' damgası: 27 adaylık ile rekor kırdıEmmy Ödülleri’ne ‘Succession’ damgası: 27 adaylık ile rekor kırdı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.