Mahmut Orhan’dan Coachella festivalinde Sadri Alışık’a selam

Mahmut Orhan Coachella'yı salladı. Bunu yaparken de Yeşilçam efsanesi Sadri Alışık'a selam gönderdi. 'Allies' adlı şarkısının girişinde Alışık'ın film repliğini festivale katılan binlerce müziksevere dinleten Orhan büyük beğeni topladı.

Kültür Sanat 20 Nisan 2024

Lana Del Rey, Tyler the Creator, Doja Cat, Blur ve No Doubt… 90’lardan günümüze müziğe yön veren tüm bu isimler Coachella’da sahne aldı. Türkiye’den de bir isim ABD’deki bu büyük müzik buluşmasında yer aldı. Son yıllarda Türkiye’nin yurtdışında en çok tanınan müzisyenlerinden Mahmut Orhan, festivalin özel konuklarından biriydi.

Mahmut Orhan’dan ilk albümü sonrası ilk performans

Ultra Records etiketiyle yeni albümü ‘Pangea’yı yayınlayan Mahmut Orhan, şarkılarının yakaladığı başarının keyfini sürüyor.. Coachella performansından hemen önce yayınlanan albüm Spotify’da üst sıralara tırmanırken konsere gelecekler için de iyi bir hazırlık süreci oldu. Sosyal medyada şarkıları paylaşım rekorları kıran müzisyen dünya çapındaki bu ününü biraz da bu platformlara borçlu.

Coachella’nın hafta sonu yıldızı olan Mahmut Orhan, ‘Allies’ şarkısının performansında Sadri Alışık‘a selam gönderdi. Şarkının girişinde Yeşilçam efsanesinin repliğine yer veren sanatçı böylece Coachella festivali için Palm Desert’te toplanan binlerce kişiye Sadri Alışık’ın sesini dinletti. Önceki yıllarda Tomorrowland gibi bir diğer önemli festivalde de sahne alan genç müzisyen günün en beğenilen performanslarından birine imza atarken coşkulu bir kalabalığa sahnede veda etti.

Coachella performansı sonrası Mahmut Orhan konserlerine Türkiye’de de devam edecek. 7 Haziran’da Maçka Küçükçiftlik Park’ta İstanbullu müzikseverlerle buluşacak müzisyen ardından da 22 Haziran’da İzmir’deki Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası’nda sahne alacak. Yaz aylarını konserlerle geçirecek dj, 6 Temmuz’da da Ankara’daki CerModern’de müzikseverlerle buluşacak.

Coachella'da bir Türk DJ: Mahmut Orhan festivalde sahne alacakCoachella’da bir Türk DJ: Mahmut Orhan festivalde sahne alacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.