Margot Robbie, ‘Barbie’ dünyasının kapılarını kapattı

2023'ün en çok izlenen filmi 'Barbie' yönetmen Greta Gerwig ve başrol oyuncusu Margot Robbie'nin yüzünü güldürmüş olabilir ancak bu devam filmi olacağı anlamına gelmiyor. Robbie, filmi bir seri olarak planlamadıkları söyledi.

Kültür Sanat 27 Kasım 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
'Barbie' 21 Temmuz’da gösterime girmişti.

Greta Gerwig imzalı ‘Barbie’ vizyona girdiği ilk hafta 155 milyon dolarlık bilet satışıyla rekor kırmış ya da tüm zamanların bir kadın tarafından yönetilmiş en yüksek gişe hasılatına sahip filmi olabilir. Ancak bu devam filminin geleceği anlamına gelmiyor. En azından Barbie Margot Robbie’ye göre…

2023’ün en çok konuşulan filmlerinden ‘Barbie’nin başrol oyuncusu Robbie, çok fazla gündeme gelen olası bir devam filmi tartışmalarına son noktayı koydu, ‘Barbie’nin pembe dünyasının kapılarını sonsuza dek kapattı:

“Filmi bir seri, üçleme ya da başka bir şey olarak tasarlamadık. Greta bu filme her şeyi koydu, bu yüzden sırada ne olacağını hayal edemiyorum. Bir devam filmi veya bir ön bölüm veya bir yeniden yapım olmak zorunda değil.”

Oyuncu ayrıca ‘Barbie’nin başarısının gelecekteki film yapımcılarının ‘büyük, orijinal fikirleri hayata geçirmek için gerekli bütçeyi alabilmeleri’ açısından önemli olduğunu düşünüyor. Film, vizyona girdiği üçüncü haftanın sonunda 1 milyar dolar barajını aşmıştı. Böylece Greta Gerwig, 1 milyar dolar gişe hasılatı barajını tek başına yönettiği bir filmle aşan ilk kadın yönetmen olarak tarihe adını yazdırmıştı.

Barbie Robbie’ye başrolde Ken rolünü canlandıran Ryan Gosling eşlik etmişti. Filmin kadrosunda ayrıca Issa Rae, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Hari Nef, Sharon Rooney, Ana Cruz Kayne, Ritu Arya, Dua Lipa ve Nicola Coughlan, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa, Scott Evans, John Cena, America Ferrera, Rhea Perlman, Will Ferrell, Michael Cera, Connor Swindells gibi isimler yer alıyordu.

'Barbie'de mutlu son: O artık yılın en çok izlenen filmi‘Barbie’de mutlu son: O artık yılın en çok izlenen filmi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.