Friends oyuncusu Matthew Perry’nin vasiyeti açıklandı

Geçen yıl evindeki jakuzide ölü bulunan 'Friends' oyuncusu Matthew Perry'nin 2009'da hazırladığı vasiyeti ortaya çıktı. Oyuncunun bir milyon doların üstündeki mal varlığı Alvy Singer Living Trust adlı vakfa bağışlanacak.

Kültür Sanat 15 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Matthew Perry 54 yaşındaydı

Geçen yıl evindeki jakuzide ölü bulunan ‘Friends’ oyuncusu Matthew Perry’nin vasiyeti ortaya çıktı. 54 yaşındaki oyuncunun 2009’da hazırlanan vasiyetine göre bir milyon doların üstündeki mal varlığı Alvy Singer Living Trust adlı vakfa bağışlanacak.

Yönetmen Woody Allen’ın Annie Hall filminde Allen’ın canlandırdığı karakterden adını alan vakfa kişisel eşyalarını da bıraktı Matthew Perry. Ayrıca sahip olduğu hiçbir çocuğun mülküne erişim hakkına sahip olmayacağını da yazmış. Oyuncunun bilinen çocuğu yok. Perry’nin babası John, annesi Suzanne, kız kardeşi Caitlin Morrison ve Rachel Dunn vasiyette yer alan diğer isimler.

10 sezon yayınlanan ve tüm dünyada devasa bir hayran kitlesine ulaşan ‘Friends’ dizisinin yayınlanan 234 bölümünde de rol alan Perry en çok bu rolüyle bilinse de başka dizi ve filmlerde de rol almıştı.

Alkol ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele ediyordu

Canlandırdığı karakterlerin yaydığı neşenin aksine Perry büyük acılarla yaşamını sürdürmüştü. Uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle defalarca rehabilitasyon merkezine gitmiş, bağımlılıklardan kurtulmak için yoğun mücadele vermişti. Bağımlılıklarından kurtulduğunu açıklasa da tüm dünyanın dikkat kesildiği Friends Reunion’daki görüntüsü hayranlarını endişelendirmişti.

Perry’nin anestezi amacıyla kullanılan ketaminin etkileri sonucunda boğularak hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Bir arkadaşa veda: Dünya neden Matthew Perry'nin ölümüne ağlıyor?Bir arkadaşa veda: Dünya neden Matthew Perry’nin ölümüne ağlıyor?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.