Matthew Perry’nin yası ‘Friends’ izleyerek tutuluyor

Matthew Perry'nin ani ölümünden sonra hayranları, 'Friends' dizisi izleyerek yas tutar oldu. Just Watch'un paylaştığı verilere göre 'Friends', geçen hafta ABD'de en çok izlenen dizi oldu. Perry, altı arkadaşın hayatını anlatan dizide Chandler Big rolündeydi.

Kültür Sanat 9 Kasım 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
'Friends' altı arkadaşın hayatlarını anlatan mizah ve dostluğun 10 sezon boyunca devam eden hikayelerini anlatıyordu.

‘Friends/Arkadaşlar’ dizisinin yıldızı Matthew Perry’nin ani ölümünden sonra birçok kişi, diziyi bir daha eskisi gibi izleyemeyeceğini söylemişti. Ancak belli ki pek çok kişi de ‘arkadaşlarına’ veda etmek için diziyi yeniden izlemeyi tercih etmiş.

Just Watch’un paylaştığı verilere göre ‘Friends’, geçen hafta ABD’de en çok izlenen dizi oldu. Platform, haftalık verilerini son yedi gün içindeki kullanıcı etkinliğine göre hesaplandığını da açıkladı.

Perry, 1994’ten 2004’e kadar Manhattan’da yaşayan altı arkadaşın hayatlarını anlatan dizide, Chandler Bing rolünü canlandırıyordu. Türkiye’de hala Netflix kataloğunda yer alan dizi, ABD’de Netflix’ten sonra Mayıs 2020’de Max’e (eski adıyla HBO Max) transfer olmuştu.

Ölüm nedeni araştırılıyor

28 Ekim Cumartesi günü Los Angeles’taki evindeki jakuzide ölü bulunan Perry’nin ölüm nedeni hala araştırılıyor. Oyuncunun  geçen hafta düzenlen cenaze törenine ailesi ve yakın arkadaşları ‘Friends’ oyuncuları katılmıştı. ‘Friends’ ekibi ayrıca arkadaşlarının kaybı için ekip olarak bir açıklama yayınlayarak kayıplarının yasını tuttuklarını ve dağılmış halde olduklarını söylemişti.

Bir arkadaşa veda: Dünya neden Matthew Perry'nin ölümüne ağlıyor?Bir arkadaşa veda: Dünya neden Matthew Perry’nin ölümüne ağlıyor?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.