Megastardan haber var: Tarkan yedi yıl sonra yeni albümüyle geliyor

Yıllardır beklenen haber geldi. Tarkan yedi yıllık bir aranın ardından yeni albümünü duyurdu. Instagram'dan stüdyodaki kayıtlara dair bir paylaşım yapan megastar "azıcık daha sabredin canlarım" dedi.

Kültür Sanat 13 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Tarkan'dan stüdyo fotoğrafı.

Tarkan yıllardır beklenen haberi verdi. En son 2017 yılında ’10’ adlı albümünü yayınlayan megastar yeni albümüne dair ilk duyuruyu yaptı. Instagram hesabından iki hikâye paylaşan müzisyen albümün kayıt aşamasında olduğunu gösterdi. Paylaştığı ilk hikâyeye bir de not düşen megastar “Biliyorum, ‘artık bitsin bu albüm, çıksın yeni şarkılar’ diyorsunuz. İnanın az kaldı. Azıcık daha sabredin canlarım” dedi.

Tarkan: Yakındır kavuşmamız

Tarih konusunda net bir açıklama yapmasa da paylaşımını “yakındır kavuşmamız” notuyla sonlandıran Tarkan müzikseverlerde büyük bir heyecan yarattı. Instagram’daki bu paylaşımdan kısa süre sonra X gündeminde çok konuşulanlar arasına giren megastarın yeni albüm müjdesi konser beklentilerini de artırdı.

Son olarak 9 Eylül 2022’de İzmir’in kurtuluşunun 100. yılında dev bir konsere imza atan Tarkan o tarihten bu yana Türkiye’de konser vermedi. Megastar bu süreçte Avrupa ve Kıbrıs’ta konserler verirken geçen ay da Ülker Arena’daki kapalı bir etkinlikte sahne almıştı. Müzisyen cumhuriyetin 100. yılı şerefine geçen sene ‘Sen Rahat Uyu’ adlı marşını yayınlamıştı.

Tarkan'ı Monte Carlo'da dinlemek 13 bin 600 lira! O da şimdilik...Tarkan’ı Monte Carlo’da dinlemek 13 bin 600 lira! O da şimdilik…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.