Mehmet Aslantuğ boşanma sürecini anlattı. Meğer bir ilişki miadını doldurmuş

Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan ile neden ve nasıl boşandıklarını açıkladı. Bir ilişki miadını doldurmuş hepsi bu. Kırmadan, dökmeden boşanma sürecini yürütmek istemişler ama olamadı. İddialar, dedikodular... Aslantuğ "Lütfen bize artık yüklenmeyin" diyor.

Kültür Sanat 17 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan 27 yıllık evliliklerini bitirdi.

İlişkiler de insan ömrü gibidir, başlar, gelişir ve biter. Lakin bir ilişkinin bu normal seyrine çok da alışık değiliz. En azından Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un boşanma meselesi, böyle bir sınavdan geçirdi bizleri. İlk öğrendiğimiz zaman kabullenmek zor olmuştu. Psikolojik şiddet iddiaları, sonrasında illa ki bir ilişkinin bitmesi için görünür bir neden aramalar. Meğer her şey çok yalınmış. Bir ilişki miadını doldurmuş.

Dün Mehmet Aslantuğ açıkladı neden Arzum Onan ile boşandıklarını: “Ayıp ve utanma duygusuyla büyüdüm, öyle de gideceğim bu hayattan. Biricik sevgili Arzum’u ben terk etmedim. Kalbimi başka birine vermedim” dedi önce.

‘Arzum artık karı koca gibi hissetmiyorum dedi’

Sonra da süreci anlattı: “Bir yıl önce dikkatli, özenli, saygılı bir ifadeyle şunu söyledi: ‘Birkaç yıldır baş etmeye çabaladığım ama edemediğim bir durum var. Artık karı koca gibi hissetmiyorum. Kendime ait bir evde yaşamak istiyorum.’ Ben de… Pek kolay olmasa da… Anlayışla, saygıyla karşıladım elbette. Küskün davranmadım. Sadece şunu söyledim ‘Böyle bir durumu yönetemem. O halde hukuken de ayrılalım. Davayı da sen aç ve tamamen özgür ol, kendini öyle ara. Hepsi budur ve aylardır benim için de hiç kolay olmamıştır. Çok kıymetli bir dost olarak kalacaktır. Biricik evladımızın kalbi de kendi gibi güzel annesi olarak.”

Aslantuğ anlayış ve saygı istiyor

El ele gelip adliyeye tek celsede boşandılar. El ele de çıktılar adliyeden. Birbirlerini kırmadan dökmeden. Lakin bu kibarlık ve nezaket de yetmedi. Akabinde Aslantuğ ile ilgili aşk dedikoduları çıktı. Ki hemen de yalanlandı. Kavgasız gürültüsüz, belki de olması gerektiği gibi ayrılıklara alışık değiliz. Bunun için başka nedenler arandı bu ayrılık öyküsünde. Ama asıl neden Aslantuğ’un açıklamasına göre bir ilişkinin ömrünün sonuna gelmesiydi. Ve buna da saygı göstermekti bize düşen. O saygıyı ve anlayışı yine istiyor Aslantuğ. Açıklamasında “Lütfen bana ya da ona yüklenmeyin artık. İkimiz de kalan hayatımıza/başkaca sorumluluklarımıza sahip çıkmaya çalışalım” demesi de bu yüzden.

Shakira'dan aşk üçgeni: İddiaları reddettiShakira’dan aşk üçgeni: İddiaları reddetti

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.