Melek Mosso’dan seçim paylaşımı: Artık her yerde konser verebileceğiz

2024 Yerel Seçimleri'nin yankıları sürüyor. Sosyal medya da bundan nasibini alıyor. Daha önce konserleri yasaklanan Melek Mosso seçim sonrası yaptığı paylaşımda "Belediyelerden kiralayacağımız salon ve açık havalarda konser verebileceğiz" dedi.

Kültür Sanat 5 Nisan 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

2024 Yerel Seçimleri’nin sonuçları konuşulmaya devam ediyor. Müzisyen Melek Mosso sosyal medyadan seçim sonuçlarına ilişkin düşüncelerini paylaşan isimlerden. Daha önce Isparta Gül Festivali başta olmak üzere farklı kentlerdeki konserleri iptal edilen müzisyen paylaşımında bu yasaklara değindi.

Melek Mosso sosyal medya paylaşımında “Yurdumun eşsiz şehirlerinin çoğunda konser verebileceğim için çok mutluyum” dedi. Paylaşımının altına gelen yorumların ardından müzisyen toplu cevap verdi: “Arkadaşlar aşağıda yazanlara bakınca herkes belediye konseri vereceğiz sanmış. O da olur ama demek istediğim belediyelerden kiralayacağımız salon ve açık havalarda konser verebileceğiz, bazılarını alamıyorduk. Ben her belediyeyle çalışıyorum. Önemli olan konserlerin amacından çarpıtılmaması.”

Melek Mosso’nun konuşması konser iptal ettirmişti

Geçen yıl PowerTürk Müzik Ödülleri Töreni’nde ödül konuşmasında Melek Mosso “En Güçlü Cover Şarkı Ödülü”nü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadın cinayetlerine dikkat çekmiş ve “Bu ödülü yüzyıllardır bu toplumda, dünyada ötekileştirilen kıyafetleriyle, kahkahasıyla kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum” demişti. Müzisyen konuşmadan sonra sosyal medyada hedef gösterilmişti. Tepkiler devam ederken Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesindeki konserinin iptali için baskı olmuş, ancak konser yapılmıştı. Konseri iptal etmeyen belediye başkanı Cüneyt Yüksel bir süre sonra istifa etmek zorunda kalmıştı.

Sahne aldığı festivalde seyirciler hitaben konuşan Melek Mosso “Sizlerle helalleşmek istiyorum. Eğer burada maksadını aşan şakamdan, incinen, üzülen, kalbi kırılan bir tek kardeşim bile varsa ondan çok çok özür diliyorum ve yürekten özür diliyorum”  demişti.

Seçimin kaybeden sanatçıları!Seçimin kaybeden sanatçıları!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.