Michael Jackson’ın hayatı film oluyor: Yeğeni başrolde

Popun kralı Michael Jackson'ın hayatı film oluyor. Filme dair ilk detaylar da açıklandı. Efsane müzisyeni 26 yaşındaki yeğeni Jaafar canlandıracak. Yapımın gösterim tarihi ise 18 Nisan 2025.

Kültür Sanat 14 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Michael Jackson 25 Haziran 2009'da hayatını kaybetmişti.

Popun kralı Michael Jackson’ın hayatını konu alan filmin detayları belli oldu. Albümleriyle dünyada satış rekorları kıran efsane müzisyeni anlatan filmin başrolünde dikkat çekici bir isim yer alıyor. Müzisyenin 26 yaşındaki yeğeni Jaafar Jackson filmde amcasını canlandıracak. Merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda ‘İlk Gün’, ‘Adalet’, ‘Tetikçi’ ve ‘Kral Arthur’ gibi başarılı filmlere imza atan Antoine Fuqua oturuyor. 18 Nisan 2025’te yayınlanacak filmin ismi de açıklandı.

Michael filminde sahne performansları da yer alacak

Efsane müzisyenin hayatını konu edinen filmi adı ‘Michael’. Filmde amcasını canlandıracak Jaafar Jackson sosyal medya hesabından duygu ve düşüncelerini paylaştı. Jaafar “Amcam Michael’ın hikayesini ekrana taşımaktan onur duyuyorum. Dünyanın dört bir yanındaki tüm hayranlarla çok yakında görüşmek üzere” dedi.

Filmin yapımcılığını üstlenen Lionsgate şirketi yaptığı açıklamada ‘Michael’ hakkında merak edilen bir konuya da açıklık getirdi. Filmde 51 yaşında hayatını kaybeden müzisyenin az bilinen yönlerine değiniliyor. 2025’te vizyona girecek yapımda müzisyenin sahne performansları da filmde yer alacak.

Michael Jackson'ın kayıtlarının satışına mahkemeden vetoMichael Jackson’ın kayıtlarının satışına mahkemeden veto

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.