Monica Molina İstanbul’a geliyor, aşıklar bayram ediyor

Monica Molina, yeniden İstanbul'da konser verecek. 20 Ekim'de Zorlu PSM'de müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan İspanyol müzisyen 'Mi Fortuna' adını taşıyan teklisiyle uzun süren sessizliğini de bozdu.

Kültür Sanat 11 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Monica Molina, geçen yıl Beyoğlu Kültür Yolu kapsamında da İstanbul'da konser vermişti.

İspanya’nın büyülü sesi İstanbul’a geliyor. Monica Molina yeniden İstanbul’da konser verecek. 20 Ekim’de Zorlu PSM’de müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan İspanyol müzisyen, 10 yıl aranın ardından yeni teklisi ‘Mi Fortuna’yı yayınlamıştı. Akdeniz müziğinin Türkiye’de en çok sevilen isimlerinden biri olan 55 yaşındaki müzisyen, 19 Ağustos’ta da Bodrum’da sahnede olacak.

Sanatla iç içe bir ailede büyüyen Monica Molina’nın hem babası hem kardeşi İspanya’nın önemli müzisyenleri arasında yer alıyor. 1980’li yıllardan bu yana müziğin içinde yer alan Molina, kariyeri boyunca ‘De Cal Y Arena’, ‘Mariposas’ ve ‘Vuelvo a Casa’ gibi çok sevilen şarkılara imza attı. Geçen ay NTV’de katıldığı yayında “Türk dinleyicilerle aramızda 20 yıldır devam eden bir aşk var. Her zaman sizi çok sıcak ve kendime çok yakın buluyorum” diyerek Türkiye’ye dair düşüncelerini paylaşmıştı.

Latin Grammy Ödülleri’nde En İyi Şarkıcı ve İspanya Müzik Ödülleri’nde de En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı ödülleirni kazanan Monica Molina, kariyeri boyunca çok sayıda konser ve işbirliğine imza attı. Spotify verilerine göre en çok dinlenildiği beş şehir İstanbul, İzmir, Ankara, Madrid ve Bursa şeklinde sıralanan müzisyenin ülkemizde ne denli sevildiğini bundan daha iyi gösteren bir veri olmasa gerek. 2007’de yayınladığı ‘Autorretrato’ albümünün kapağında İstanbul’a yer veren sanatçı son olarak 2012’de ‘Mar Blanca’ adlı stüdyo çalışmasını dinleyicilerle buluşturmuştu.

Dua Lipa'nın gözü hep daha yüksekteDua Lipa’nın gözü hep daha yüksekte

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.