Teoman’dan altı şarkılık cover albümü geliyor

Mart ayının sonunda yayınladığı ‘Nevrozumun Zindanı’ şarkısı dinleyicileri ikiye bölen Teoman, durmak nedir bilmiyor. Türk rock sahnesinin efsanesi yeni bir albüm yayınlayacağını açıkladı. Temmuzda yayınlanacak albüm cover'lardan oluşacak.

Kültür Sanat 19 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Teoman konseri

Teoman, yeni albümü için tarih verdi. 2021 yılında adını Fransız yazar Ferdinand Celine’nin romanından alan ve tamamı yeni şarkılardan oluşan ‘Gecenin Sonuna Yolculuk’ albümünü yayınlayan Teoman’dan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Çeyrek asırdır sahnelerde olan Teoman, yeni bir albüm hazırlığında ve albüm Teoman’ın tamamı coverlardan oluşan ilk çalışması olacak.

Harbiye’de ‘Nilüfer’i seslendirdi

Cumartesi gecesi Harbiye Açık Hava’da bu sezonki ilk konserini veren Teoman, hayranlarıyla yeni albümüne dair bilgileri paylaştı. Daha önce Müslüm Gürses’ten dinlediğimiz sözleri Murathan Mungan’a ait ‘Nilüfer’ şarkısını seslendiren Teoman, performans sonrası albüme dair detayları açıkladı. Temmuzda yayınlanacak olan albümün ismi ‘Aşık Bir Adam’. Teoman’ın “Hepsi birbirinden güzel altı şarkıdan oluşan bir albüm” sözleriyle duyurduğu yeni çalışmasının müjdesi, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nu dolduran hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

2022 yılında kendi şarkılarını yeniden yorumladığı ‘Rock and Roll’ albümünü müzikseverlerle buluşturan Teoman, remiks ve konser kayıtları da dahil olmak üzere 20 albüm yayınladı.

Sanat endüstrisi giderek daha fazla süper zenginlere bağımlı hale geldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.