Murat Dalkılıç sağlık sorunları nedeniyle tüm konserlerini iptal etti

Şarkıcı Murat Dalkılıç sağlık sorunları nedeniyle tüm konserlerini iptal etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan müzisyen, ameliyata gireceğini bu nedenle de tüm konser programını iptal ettiğini söyledi.

Kültür Sanat 24 Şubat 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Murat Dalkılıç, daha önce açıklanan tüm konserlerini iptal etti. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla iptali duyuran müzisyen kararı sağlık sorunları nedeniyle aldığını açıkladı. Sanaçtı yakın dönemde bir operasyon geçireceğini de açıklamasına ekledi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda müzisyen som durumu hakkında bilgi verdi.

‘Tedavim devam edecek’

Murat Dalkılıç sağlığı hakkında yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Herkese merhaba. Maalesef sağlık sorunlarım nedeniyle 7 Mart Londra konserini ve yine maalesef zamanını tam bilmediğimiz bir süre daha gerçekleşmesi planlanan bütün konserleri iptal etmek zorunda kaldık. İltifat edip bilet alan herkesten çok özür dilerim. Tedavim bu süre içerisinde itinayla devam edecek ve bir ameliyat daha olacağım. En kısa zamanda sağlıklı ve muhakkak daha güzel günlerde bir araya geleceğiz.”

Madonna da düşer ama bir şey olmamış gibi de devam ederMadonna da düşer ama bir şey olmamış gibi de devam eder

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.