‘Terasta Caz’ konserleri: Her çarşamba İstanbul Kitapçısı’nda ve ücretsiz

İstanbul Kitapçısı Kadıköy şubesinde düzenlenen “Terasta Caz” konserleri kasım ayında her çarşamba ücretsiz olarak müzikseverlerle buluşacak. Ay boyunca dört farklı müzisyen ve grup sahne alacak.

Kültür Sanat 3 Kasım 2026

İstanbul Kitapçısı Kadıköy şubesinde düzenlenen “Terasta Caz” konserleri, kasım ayında da müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Her çarşamba ücretsiz gerçekleştirilen konserler, ay boyunca farklı müzisyen ve grupları ağırlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ tarafından düzenlenen konser serisinin kasım programı, 4 Kasım Çarşamba günü Umut İçigen & Şenova Ülker Duo ile başlayacak. Program, 11 Kasım’da Brenda Berin Trio, 18 Kasım’da Maral Perk Trio ve 25 Kasım’da Gücüm Sezer Guitar Project ile devam edecek.

Kasım ayı boyunca devam edecek “Terasta Caz” konserleri, her çarşamba İstanbul Kitapçısı Kadıköy şubesinde ücretsiz olarak dinleyicilerle buluşacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.