Natalie Portman 11 yıllık evliliğini bitirme yolunda

Oscarlı oyuncu Natalie Portman ve koreograf Benjamin Millepied Hollywood'un örnek çiftleri arasında gösteriliyordu. Birkaç gün önce ihanet nedeniyle boşanacakları gündeme geldi. Her iki taraf da resmi bir açıklama yapmadı ancak çifte yakın kaynaklara göre 11 yıllık evliliği bitirme yolunda.

Kültür Sanat 9 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Çift, 11 yıldır evliydi.

Gelecekte, 2023 yazı ünlü çiftlerin ayrılık haberlerinin arka arkaya geldiği bir yıl olarak hatırlanabilir. ‘Leon’, ‘Black Swan’, ‘Jackie’ filmlerinin yıldızı, Oscarlı oyuncu Natalie Portman ile koreograf eşi Benjamin Millepied da evliliklerini bitirdiklerini duyurarak bu kervana katıldı.

Sorunları aşmaya çalıştılar

11 yıl önce ‘Black Swan’ filminin çekimleri sırasında tanışan ikili, 2012’de evlenmişti. Hollywood’un örnek ve mutlu çiftleri arasında gösteriliyorlardı. İddialara göre ayrılığın nedeni, Benjamin Millepied’in başka bir ilişkisi olduğunun ortaya çıkması. Her şey Haziran ayında Millepied’in 25 yaşındaki iklim aktivisti Camille Étienne ile ilişkisi olduğuna dair haberlerin ortaya çıkmasıyla başladı. Kaynaklar, Portman’ın ne olursa olsun evliliğini sürdürmeye kararlı olduğunu bile söylemişti. Hatta Us Weekly dergisine anonim bir isim, “Natalie, Benjamin’in ilişkisinin kısa ve aptalca bir ilişki olduğuna inanıyor ve onun için hiçbir şey ifade etmiyor” demişti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman)

Şu ana kadar her iki taraf da ne ayrılık kararları ne de ihanet iddiaları üzerine açıklama yapmasa da belli ki söz konusu sadakatsizlik ve güven olunca çift bu sorunu aşamadı. Portman’ın, geçen hafta 11. evlilik yıldönümlerinde Sydney’de parmağında yüzüğü olmadan görüntülenmesi de iddiaları güçlendirdi. Çiftin 11 yaşında Aleph adında bir erkek ve 6 yaşında Amalia adında bir kızları var.

Spielberg, Jaws çekimlerinde yaşadıklarını aşamıyorSpielberg, Jaws çekimlerinde yaşadıklarını aşamıyor

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.