Ne tokatmış hala etkisi sürüyor: Chris Rock Altın Küre sunuculuğunu reddetti

Altın Küre adayları açıklandı ama 7 Ocak'taki töreni kimin sunacağı belli değil. ABD basını Chris Rock'a teklif götürüldüğünü, oyuncunun reddettiğini yazdı. Rock cephesinden açıklama yok. Lakin Oscar tokatı nedeniyle teklifi reddettiği konuşuluyor.

Kültür Sanat 14 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Chris Rock, Pnkett Smith'in hastalığı hakkında şaka yapmıştı.

Geçen pazartesi günü Altın Küre adayları açıklandı ama toplantıda 7 Ocak’taki töreni kimin sunacağı duyurulmadı. Tabii ki bu ayrıntı gözlerden kaçmadı. ABD basını boş durmadı ve neden sunucunun açıklanmadığı yönünde kulislerde derin bir sondaj yaptı. CNN‘in haberine göre komedyen Chris Rock’a 7 Ocak’taki töreni sunması için teklif götürüldü. Lakin Chris Rock töreni sunmak istemedi. Temsilcisi ise konuyla ilgili bir açıklama yapmaktan kaçındı.

İki yıl geçti tokat hala gündemde

The Will News’in yorumu Chris Rock’ın iki yıl önceki Oscar töreni sırasında Will Smith’in kendisine sahnede attığı tokat nedeniyle bu teklifi kabul etmediği yönünde. Ki bu tokat son günlerde yeniden gündemde. Zira geçenlerde Smith’in eşi Pinkett Smith o tokat sayesinde evliliklerinin kurtulduğunu söylemiş “Ona kutsal tokat diyorum, çünkü o olaydan sonra bir sürü olumlu şey yaşandı” demişti. Anlaşılan Chris Rock cephesinde de tokat hala etkisini sürdürüyor.

Bu arada gelen haberlere bakılırsa Altın Küre sunuculuğu için Chris Rock dışında Ali Wong, Will Arnett, Sean Hayes ve Jason Bateman’a da teklif götürüldüğü, onların da teklifi geri çevirdiği söyleniyor.

Oscar tokadı evlilik kurtarmışOscar tokadı evlilik kurtarmış

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.