Nolan’dan Emma Stone’lu ‘The Curse’e övgü: Ezberbozucu!

'Oppenheimer' filmiyle ödül sezonunda öne çıkan Christopher Nolan son dönemde gönlünü bir diziye kaptırmış. Yönetmen Emma Stone ile Nathan Fielder ve Benny Safdie’nin başrolünü üstlendiği 'The Curse’e övgüler diziyor. Dizi, ilk sezonuyla Blu TV'de.

Kültür Sanat 29 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
10 bölümden oluşan ve geçen kasımda BluTV'de yayınlandı.

Chistopher Nolan bir yandan ‘Oppenheimer’ filmiyle 96’ıncı Oscar ödüllerinde 13 dalda adaylık almanın tadını çıkarırken bir yandan da izleme listesini paylaşmaya devam ediyor. Nolan, Emma Stone ve Nathan Fielder’in başrollerini paylaştığı, Blu TV’de ‘The Curse’ dizisini överek daha önce izlediği hiçbir şeye benzemediğini söyledi.

Showtime’ın paylaştığı bir soru cevap videosunda dizinden bahseden yönetmen, ‘The Curse’nun ezber bozduğunu söyledi ve David Lynch’in ‘İkiz Tepeler/Twin Peaks’ dizisiyle kıyasladı:

İnanılmaz bir dizi ve daha önce televizyonda gördüğüm hiçbir şeye benzemiyor. Gerçekten emsali olmayan çok az dizi var. İzlerken ‘İkiz Tepeler’, ‘The Prisoner’ ya da Dennis Potter’ın S’inging Detective’i gibi şeylere geri dönüyorsunuz. Dizinin doruk noktasını yakalamak için sabırsızlanıyorum.”

Emma Stone bir harika

Nolan bununla da sınırlı kalmadı, dizinin başrol oyuncusu Emma Stone’nun performansının da “şaşırtıcı ve harika” şeklinde yorumladı.

Emma Stone ile Nathan Fielder ve Benny Safdie’nin başrolünü üstlendiği dizi, çocuk sahibi olmaya çalışan ve yeni evli bir çift olan Asher ile Whitney’in başına gelen sözde bir laneti ve etkilerini anlatıyor. Bir televizyon programına katılan ve günlük hayatları düzenli olarak kayda alınan çiftin ilişkisi gün geçtikçe içinden çıkılamaz bir hal almaya başlıyor. ‘Zavallılar’ filmindeki performansıyla gelecek Oscar ödüllerinde en iyi kadın oyuncu ödülünün en güçlü adayı olarak görülen Stone performansıyla Altın Küre adaylığı kazanmıştı.

Stone ve Fielder’ın yanı sıra Benny Safdie, Corbin Bernsen ve Barkhad Abdi de dizinin kadrosunda bulunan diğer isimler. ‘The Curse’un ikinci sezonuna dair herhangi bir açıklama yapılmadı ancak 10 bölümlük ilk sezonu BluTV’den izlenebilir.

 

çocuk sahibi olmaya çalışan ve yeni evli bir çift olan Asher ile Whitney’in başına

 

çocuk sahibi olmaya çalışan ve yeni evli bir çift olan Asher ile Whitney’in başına

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.