The Last of Us’ın kadrosuna yeni isimler eklendi

Türkiye'de Blu TV'de yayınlanan HBO yapımı 'The Last of Us'ın ikinci sezonu için bekleyiş devam ediyor. İlk sezonunda büyük beğeni toplayan dizinin yeni bölümlerinde sürpriz isimler var.

Kültür Sanat 6 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Pedro Pascal ve Bella Ramsey, dizinin başrollerini paylaşıyor.

Daha ilk sezonunda kült yapımlar arasına girmeye başaran ‘The Last of Us’ için geri sayım devam ediyor. İkinci sezonu gelecek yıl izleyiciyle buluşacak dizinin yeni bölümlerinde yer alacak isimler duyuruldu. Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümlerinde ‘Top Gun: Maverick’ten hatırlayacağımız Danny Ramirez de var. Ramirez dizinin ikinci sezonunda kadroya katılan tek isim değil.

The Last of Us grevden etkilendi

Ariela Barer, Spencer Lord ve Netflix’in çok izlenen yapımlarından ‘You’da Marienne karakterini canlandıran Tati Gabrielle yeni sezonda diziye katılan isimler. İkinci sezon çekimleri altı ay süren Hollywood grevi nedeniyle planlanan takvimden çok sonra başlayabilen ‘The Last of Us’ aslında bu yılın sonlarına doğru yayınlanacaktı. Tüm duyurular bu yöndeydi. Ancak şu an beklenen dizinin 2025’in ilk yarısında yayınlanması.

Öte yandan HBO yöneticisi Francesca Orsi geçen haftalarda verdiği bir demeçte dizinin sıkı takipçilerini endişelendirecek bir açıklama yapmıştı. Orsi ‘The Last of Us’ senaristlerinin diziyi tam olarak nerede bitireceklerini çok iyi bildiğini söyledikten sonra ikinci sezonu ima etti. Orsi’ye göre şu an için üçüncü sezonun bir garantisi yok.

Kate Winslet'ın başrolünde yer aldığı 'The Regime' BluTV'deKate Winslet’ın başrolünde yer aldığı ‘The Regime’ BluTV’de

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.