Nuri Alço’dan sevindiren haber: Taburcu oldu

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yaklaşık iki hafta önce hastanede tedavi görmeye başlayan 73 yaşındaki sinema oyuncusu Nuri Alço Ankara'daki kalp pili operasyonundan sonra taburcu edildi.

Kültür Sanat 25 Nisan 2024

Geçirdiği rahatsızlıktan sonra Eskişehir’de hastaneye kaldırılan Nuri Alço 6 Nisan’dan bu yana tedavi görüyordu. Kalp pili takılması için Ankara’ya nakledilen Yeşilçam oyuncusu başarılı bir operasyonun ardından taburcu edildi. Sanatçının taburcu olmasının ardından eşi Burcu Alço sevindirici haberi yaptığı paylaşımla duyurdu. Burcu Alço paylaşımında “Terk etmedi sevdan beni… 17 gün sonra şükürler olsun” notunu düştü.

Bayram için Eskişehir’e gelmişti

Hatırlanacağı üzere Eskişehir Şehir Hastanesi Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’ndeki tedavi sürecinde hayati tehlikeyi atlatan Nuri Alço Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmişti. Burada kalp pili takılan oyuncu iyileşme sürecinde hastanede kalmıştı. Önceki yıllarda baypas ve kalp kapağı operasyonu geçiren oyuncu Ramazan Bayramı öncesinde geldiği memleketi Eskişehir’de 6 Nisan’da rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırılmış, 7 Nisan’da Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Ferzan Özpetek: Netflix içki sahneleri yüzünden filmimi almadıFerzan Özpetek: Netflix içki sahneleri yüzünden filmimi almadı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.