Kızılcık Şerbeti’nin başrol oyuncusu Evrim Alasya ağzı bozuk öğretmeni ifşa etti

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin başrol oyuncusu Evrim Alasya, kendisine hakaret içerikli mesajlar gönderen bir takipçisini ifşa etti, 'Ben onun huzurunu kaçıracağım bir süre kusura bakmazsa! Fahişe olduğumu düşünüyor, kaldı ki ola da bilirim anlatsın mahkemede" dedi. Mesajı atan kişi de öğretmen çıktı.

Kültür Sanat 10 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Evrim Alasya, geçen sezonun en çok konuşulan dizilerinden 'Kızılcık Şerbeti'nde okul müdürü Kıvılcım karakterini canlandırıyor.

Geçen sezonun en çok konuşulan dizilerinden biriydi Show TV’de yayınlanan ‘Kızılcık Şerbeti.’ Dizi hem konusu hem de aldığı cezalarla gündemdeydi. Hedef gösterilmiş ve neticesinde RTÜK cezasını kesmişti. Tartışmalara rağmen ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan dizinin başrol oyuncusu Müjde Evrim Alasya da ‘Kızılcık Şerbeti’nin okul müdürü Kıvılcım karakterini canlandırıyor. Alasya, gündeme ilişkin fikirlerini paylaşmaktan çekinmeyen, sosyal medyayı aktif kullanan bir isim.

‘Ben onun huzurunu kaçıracağım bir süre’

Ancak sosyal medya bu kez oyuncuyu sinirlendirdi. Zira bir takipçisi Alasya’nın paylaşımı üzerine ona özel mesaj attı, ‘fahişe’ dedi. Alasya da bu hakaret karşısında tepkisiz kalmadı, kendisine hakaret içerikli mesajlar gönderen bir takipçisini ifşa etti, ‘Ben onun huzurunu kaçıracağım bir süre kusura bakmazsa! Fahişe olduğumu düşünüyor, kaldı ki ola da bilirim anlatsın mahkemede” dedi.

Alasya, kendisine hakaret eden kullanıcının hesabını paylaşınca kullanıcının öğretmen olduğu anlaşıldı. Alasya da bir sonraki paylaşımında buna değindi, “Bu çirkin örnek üzerinden genelleme yapmak istemem ama bu ülkenin öğretmenleri bu haldeyse durum gerçekten vahim. Artık mahkemede anlatsın bakalım neden rahatsız olmuş benden!” dedi.

‘Kendini iyice Kıvılcım rolü saçmalığına kaptırdın’

İşin tuhaf yanı, “Habire dudak dudağa, seviştin, öpüştün. Fahişe halinle salladın. Sizin yurtdışında yaşayacak durumunuz var defolup gitsenize beğenmediğiniz ülkede ne arıyorsunuz? Kendini iyice Kıvılcım rolü saçmalığına kaptırdın” diyen kullanıcı “it sürüsü gibi hükümete sallıyorsunuz, sizi niye tutuklamıyorlar” diyerek hedef gösterdi.

Kim bu ‘saçma’ Kıvılcım Arslan?

‘Kızılcık Şerbeti’, muhafazakar ve seküler iki ailenin evlenen çocukları vesilesiyle bir araya gelmelerini anlatıyor. Birbirinden farklı gelenekleri ve yaşam tarzları olan bu iki ailenin hikayesinde Alasya, disiplinli ve prensipleri olan okul müdürü Kıvılcım Arslan rolünde. Kıvılcım’ın en önemli özelliği, meslek hayatındaki duruşu ve çocuklarının iyi eğitim almış, kariyer sahibi ve bağımsız kadınlar olmaları. Seküler bir ailede doğmuş büyümüş Kıvılcım,  zaman zaman sert çıkışlar yapmasıyla öne çıkıyor.

Zorla final olur mu? 'Kızılcık Şerbeti'nin gözü mahkeme kararındaZorla final olur mu? ‘Kızılcık Şerbeti’nin gözü mahkeme kararında

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.