Olimpiyat Oyunları’nın kapanışı Tom Cruise’dan

Açılış töreni günlerce tartışılan 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın kapanışında Tom Cruise sürpriz bir gösteriye imza atacak. Gösterinin içeriği şimdilik bir sır olarak kalırken gizli hazırlıklar da devam ediyor.

Kültür Sanat 3 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları tartışmaların gölgesinde devam ediyor. Açılışta gösterisinin yanı sıra organizasyondaki aksaklıklarla da gündemdeki Olimpiyat Oyunları’nın kapanışını sürpriz bir isim yapacak. Günlerdir Paris’te ola Tom Cruise, 2024 Paris’in kapanışında da sır gibi saklanan bir gösteriye imza atacak. Gösterinin içeriği günlerdir sır gibi saklanıyor.

Son olarak ‘Görevimiz Tehlike’ serisinin yedinci filmi ‘Ölümcül Hesaplaşma’yla seyirci karşısına çıkan Tom Cruise’un 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nın kapanışı için bir gösteri hazırlayacağının açıklanması büyük heyecan yarattı. Celine Dion’un performansı dışında tartışmaların odağındaki organizasyonun kapanışta nasıl bir gösteriye imza atacağı merak konusu.

Los Angeles Olimpiyatları için devir teslim

62 yaşındaki Hollywood yıldızı Tom Cruise’un uzun süredir bu gösteri için hazırlandığı açıklandı. 11 Ağustos’taki kapanış töreninde yıldız oyuncunun tıpkı filmlerinde olduğu gibi bol aksiyonlu bir gösteriyle seyircinin karşısına çıkması bekleniyor. Tahminler 62 yaşındaki oyuncunun bir paraşütle atlayacağı yönünde. Bu atlayış aynı zamanda Olimpiyat Oyunları’nın bir sonraki evsahibi Los Angeles’a da bir devir teslimi de simgeleyecek. Zira Tom Cruise, bu devir teslimin de simgesi olacak.

Olimpiyat seremonisi sonrasında dünya drag queen'leri tartışıyor: Elon Musk ile Macron karşı karşıyaOlimpiyat seremonisi sonrasında dünya drag queen’leri tartışıyor: Elon Musk ile Macron karşı karşıya

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.