Olten Filarmoni askıda bilet uygulamasıyla gençlere ulaşıyor

Olten Filarmoni Orkestrası, farkındalık yaratmak için ihtiyaç sahibi öğrenciler için askıda bilet uygulamasını başlattı. Öğrencilerin sanatla buluşmasına katkı sunmak isteyenler bu projeye katılabilecek.

Kültür Sanat 5 Mayıs 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Olten Filarmoni Orkestrası 10 yıl önce başladığı müzikal yolculuğunda yeni bir sorumluluk projesine imza atıyor. Konservatuar mezunu öğrencilere istihdam sağlamak amacıyla kurulan orkestra, 10 yıllık yolculuğunda farkındalık yaratıyor. Bu kapsamda orkestra, konserlerinde askıda bilet uygulaması başlattı.

Olten Filarmoni Orkestrası her ay İzmir’de izileyiciyle buluşuyor

Olten Filarmoni Orkestrası’nın askıda bilet taleplerine destek olmak isteyenler, [email protected] veya bilet.oltensanat.com adreslerinden bilet satın alarak, öğrencilerin konserlere katılmasına katkı sağlayabiliyor. Orkestranın askıda bilet uygulaması sayesinde gençlere ve öğrencilere sanatı ulaşılabilir kılmayı hedefliyor. Her ay İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserlerinde dünya çapındaki sanatçılara evsahipliği yapmasının yanı sıra, 14 Şubat’ta Amsterdam’da düzenlenen konserle de adından söz ettiren orkestra, sanatseverlerle bir araya gelme deneyimini askıda bilet uygulamasıyla öğrencilerle de paylaşıyor.

Askıda bilet projesi hakkında bir açıklamada bulunan Olten Sanat İcra Kurulu Başkanı Fatma Olten, “Olten Filarmoni Orkestrası olarak 10 yılı aşkın bir süredir birçok konsere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Askıda bilet kampanyasıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerin sanata ulaşmasını sağlamak, onların yeni ufuklar keşfetmesine yardımcı olmak bizim için büyük bir anlam taşıyor. Bugüne kadar 5000’e yakın öğrenciye davetiye vererek onları klasik müzikle buluşturduk. Askıda bilet kampanyasıyla bu sayıyı çok daha büyütme arzusundayız” dedi.

Tadilat bitti, devrimin simgesi yeniden Louvre Müzesi'ndeTadilat bitti, devrimin simgesi yeniden Louvre Müzesi’nde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.