Oscar tokadı evlilik kurtarmış

Oscar Ödülleri'nde eşi hakkında şaka yaptığı için sunucu Chris Rock'a tokat atan oyuncu Will Smith günlerce konuşulmuş, eleştirilmişti. Meğer o tokat Will Smith ve eşi Pinkett Smith'in evliliğini kurtarmış.

Kültür Sanat 11 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Chris Rock, Pnkett Smith'in hastalığı hakkında şaka yapmıştı.

Bir tokadı kutsal yapan ne olabilir? Mesela bir evliliği kurtarmak?

Her şey iki yıl önceki 94. Oscar Ödülleri töreninde En iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Smith’in sahneye çıkmasıyla başlamıştı. Sahnede başka bir ödülü anons eden Komedyen Chris Rock, Smith’in eşi Pinkett Smith hakkında şaka yapmış, Smith de sahneye çıkıp Rock’ı tokatlamış, Oscar tarihinin unutulmaz anlarından biri bu olay olmuştu. Bu tokat günlerce konuşuldu, Smith özür diledi, Rock bir süre sessiz kaldıktan sonra Netflix’te yayınlanan stand-up gösterisiyle tokada cevap verdi. Ancak konu hakkında hiç konuşmayan biri vardı: Pinkett Smith.

Yıllardır çiftin ilişkilerine dair bir gizem var. Ayrı evlerde yaşıyorlar, ayrıldılar mı bilinmiyor, fakat birlikte kameralar karşısına çıkmaktan ya da törenlere katılmaktan çekinmiyorlar. Pinkett Smith daha önce eşiyle 2016’da ayrıldıklarını, yedi yıldır ayrı yaşadıklarını ve bunu da herkesten gizlediklerini itiraf etmişti.

Smith çifti 2016’dan beri ayrı yaşıyor.

‘O kutsal bir tokat’

Ancak yeni bir röportajda Smith hem ilişkilerine dair açıklama yapıp neden asla ayrılmayacaklarını açıkladı, hem de eşi Smith’in attığı tokadın evliliklerini kurtardığını itiraf etti. Pinkett Smith o tokadı şöyle tarif etti: “Ona kutsal tokat diyorum, çünkü o olaydan sonra bir sürü olumlu şey yaşandı.”

52 yaşındaki Smith, hastalığı nedeniyle saçsız olmasıyla ilgili şakanın ardından Will Smith’in onu savunduğunu görmenin evliliklerini kurtardığını söyledi:

“İşler kötüye gittiğinde gerçekte nerede olduğunuzu gördüğünüz an bu. Will’in yanından ayrılıp ayrılmayacağımı tarttığım onca yıldan sonra onu asla terk etmeyeceğimi anlamam o tokatla oldu. Bu olmasa ilişkimizin nerede olurdu kim bilir?”

Smith eşiyle artık asla ayrılmayacaklarını da düşünüyor:

“30 yıldır birlikteyiz. Birileri gelse de ikimiz de hiçbir yere gitmiyoruz. Biz daima birbirini kollaması gereken ve bunu da hep yapan bir aileyiz. Bu bağı görmek için bazen bir kriz yaşamanız gerekir.”

Will Smith, tokat attığı Chris Rock’tan özür diledi, Rock işin şakasını yaptıWill Smith, tokat attığı Chris Rock’tan özür diledi, Rock işin şakasını yaptı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.