Oyuncu Chance Perdomo 27 yaşında hayatını kaybetti

Netflix'te yayınlanan 'Chilling Adventures of Sabrina' ve 'Gen V' dizilerindeki rolleriyle tanınan 27 yaşındaki oyuncu Chance Perdomo bir motor kazasında hayatını kaybetti.

Kültür Sanat 1 Nisan 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Oyuncu Chance Perdomo, motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Netflix’te yayınlanan ‘Chilling Adventures of Sabrina’ ve ‘Gen V’ dizilerindeki rolleriyle tanınan oyuncu Chance Perdomo bir motor kazasında hayatını kaybetti. 27 yaşındaki oyuncunun ölümü, basın temsilcisi tarafından doğrulandı. Ancak ölüm yeri henüz açıklanmadı.

Variety’e yapılan açıklamada “Chance Perdomo’nun bir motosiklet kazası sonucu zamansız vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Yetkililer, kazaya başka şahısların dahil olmadığını bildirdi. Sanata olan tutkusu ve yaşam için doyumsuz iştahı onu tanıyan herkes tarafından hissedilmişti. Sıcaklığı sevenleri tarafından daima hissedilecek. Sevgili oğullarının ve kardeşlerinin yasını tutarken ailenin mahremiyet isteğine saygı duymanızı rica ediyoruz” dedi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chance Perdomo (@chance_perdomo)

Perdomo, 19 Ekim 1996’da Los Angeles, Kaliforniya’da doğdu. Çocukken annesiyle birlikte İngiltere’nin Hampshire ilçesine taşındı. Perdomo, hukuk okumak istemişti  ancak daha sonra kararını değiştirdi. Oyunculuk yapmak üzere Londra’ya taşındı.

Perdomo, Kiernan Shipka, Ross Lynch ve Jaz Sinclair’in başrollerini paylaştığı ‘Chilling Adventures of Sabrina’ ile ismini geniş kitlelere duyurdu. Daha  önce çeşitli televizyon dizilerinde ve kısa filmlerde yer almıştı. Perdomo ayrıca 2018 TV filmi ‘Killed by My Debt’da Jerome Rogers olarak rol aldı. Bu performansı ona en iyi erkek oyuncu dalında BAFTA adaylığı kazandırmıştı.

Oscar'la siyahların yüzünü güldürmüştü: Louis Gossett Jr. veda ettiOscar’la siyahların yüzünü güldürmüştü: Louis Gossett Jr. veda etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.