Oyuncu Sydney Sweeney’i film çekiminde örümcek ısırdı

Euphoria dizisiyle yıldızı parlayan Sydney Sweeney sette büyük tehlike atlattı. Oyuncuyu 'Anyone But You' filminin çekimleri esnasında örümcek ısırdı. Durumu fark eden set ekibi, ilkyardım müdahalesinde bulundu.

Kültür Sanat 16 Aralık 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Son dönemin en çok ses getiren oyuncularından Sydney Sweeney, ‘Anyone But You’ filminin çekimleri esnasında bir örümcek tarafından ısırıldı. Avustralya’da devam eden çekimler esnasında gerçekleşen olayı oyuncunun başrolü paylaştığı Glen Powell fark etti. Avustralya koşullarında sıklıkla yaşanan ısırılmayla karşı karşıya kalan 26 yaşındaki oyuncuya sette müdahale edildi.

Sydney Sweeney sahneyi acı içinde tamamlamış

Katıldığı ‘Live with Kelly and Mark’ isimli talk showda yaşadığı bu olayı anlatan Sydney Sweeney, ilk başta bir örümcek tarafından ısırıldığını fark etmediğini söyledi. Ancak zaman geçtikçe yaşadığı acının arttığını belirten Amerikalı oyuncu, avcı örümceğin ısırdığı elinde iz kaldığını da söyledi. Will Gluck’un çekimleri Avustralya’da gerçekeleşen romantik komedi filminde yaşanan bu olay sonrası 26 yaşındaki oyuncu, bir süre ilaç tedavisi de görmüş. Filmde ilk tanıştıklarında birbirinden nefret eden bir çiftin sonrasında birbirilerine karşı besledikleri duyguların dönüşümü ve ortaya çıkan sevgi anlatılıyor.

Sydney Sweeney, katıldığı talk showda o anları şu sözlerle anlattı: “Sette çekim esnasında avcı örümceği beni ısırdı. O kadar acıdı ki elimde korkunç izler vardı. İlaç almak zorunda kaldım. Çünkü Avustralya’da her şey sizi öldürebilir. Örümcek aslında beni çekimin tam ortasında ısırdı ama kimse çekiimlere ara vermeye yanaşmadı. Çünkü bu sahnede çok dramatik, bir atmosfer oluştuğunu düşündüler. Halbuki canım acıyorud. Sonunda bunu anlayan tek kişi rol arkadaşım Glen Powell oldu; oyunculuk yaptığımı sanıyorlardı ama aslında örümcek beni ısırmıştı”

The Rolling Stones’un klibinde oynadı

Blu TV’de yayınlanan ‘Euphoria’ dizisinde geniş kiltler tarafından tanınan Sydney Sweeney, The Rolling Stones’un 18 yıl sonra çıkardığı ‘Hackney Diamonds’ albümünün çıkış parçası ‘Angry’nin klibinde tüm femme fatale haliyle boy gösterdi. tam 26 yıl önce Angelina Jolie’nin açtığı yoldan ilerleyen Sweeney, Los Angeles sokaklarını turlamıştı.

The Rolling Stones klibinde tanıdık bir yüz: Sydney SweeneyThe Rolling Stones klibinde tanıdık bir yüz: Sydney Sweeney

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.